Намерени са вещи и особени белези, които дават основание да

...
Намерени са вещи и особени белези, които дават основание да
Коментари Харесай

Прокуратурата в Перник: Близките на Емил Боев разпознаха тялото му

Намерени са движимости и особени белези, които дават съображение да се допусна, че откритото тяло в Перник е точно на Емил Боев. Това разяснява представителят на Окръжната прокуратура в града Албена Стоилова, оповестява Нова телевизия.

Близките са известени и са имали опция да видят тялото и също са удостоверили, че става въпрос за Боев. Ще бъде осъществена и ДНК експертиза за изрично умозаключение.

При първичния оглед не са установени следи от принуждение. „ Ще бъде направена аутопсия от Съдебна медицина ”, добави Стоилова.

От полицията обясниха за какво тялото е видяно едвам в този момент: „ При удавяне, трупът първо потъва, а след избран интервал изплува. Зависи и от метеорологичните условия. В интервал сред 40 и 60 дни тялото изплува на повърхността. ” - уточни ком. Йордан Николов.

От полицията прецизираха, че до този миг не са създали инспекция на езерото, от което изплува тялото на Боев, тъй като изискванията са били „ доста сложни за елементарни водолази ”.

„ Във вторник трябваше да дойдат водолази, които да ревизират и това езеро. Положихме оптимални старания по следствието. ” - разясни още ком. Николов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР