Намерени са телата на четиримата пътници от малкия самолет Чесна“, който

...
Намерени са телата на четиримата пътници от малкия самолет Чесна“, който
Коментари Харесай

Открити са телата на загиналите българи при самолетната катастрофа в Македония

Намерени са телата на четиримата пасажери от дребния аероплан „ Чесна “, който във вторник по здрач падна на към 5 километра северозападно от връх Солунска Глава в Македония, на към 30 км южно от Скопие.

``
реклама

Загиналите са татко, майка и две деца, жители на България. Самолетът е летял от Охрид за София, предава скопското електронно издание „ МКД “, цитирано от novini.bg.

По неофициална информация, починалите са Георги Ангелов Бошнаков (1970), Калина Цонева Корнайева (1972), Гергана Георгиева Бошнакова (2000) и Биляна Георгиева Бошнакова (2005). Остатъците от самолета са видяни от хеликоптери и избавителни екипи на локалното Министерство на вътрешните работи. Именно Бошнаков е управлявал самолета.

Според скопския ефирен канал „ ТВ 21 “, телата и останките на самолета се намират на 2200 м надморска височина на непроходим терен. Снощи издирвателната интервенция е била прекъсната поради неприятното време. Причините за случая към момента се обясняват, само че малко преди самолетът да се разбие водачът е изискал да кацне спешно поради турболенция и неприятното време, само че след това е решил да продължи полета.

От Министерство на вътрешните работи и Министерство на външните работи обявиха, че са в непрестанен контакт с македонските си сътрудници. Българските управляващи са предложили да изпратят наши екипи на мястото на случая.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР