Намерени и иззети са амфетамини, метамфетамин, канабис и „друсан чай”.

...
Намерени и иззети са амфетамини, метамфетамин, канабис и „друсан чай”.
Коментари Харесай

МВР задържа 9 наркодилъри при масирана акция

Намерени и конфискувани са амфетамини, метамфетамин, канабис и „ друсан чай”. Образувани са шест бързи полицейски производства, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Районно ръководство „ Полиция” – Несебър за попречване, секване и откриване на закононарушения с наркотични субстанции е осъществена инспекция на дома на 33 годишния с букви П.Ф., ситуиран на несебърската улица „ Любен Каравелов”, като е открита и конфискувана суха тревна маса (канабис) с тегло към 200 година и две електронни везни. Той е арестуван за период от 24 часа – по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Около 11.55 часа през вчерашния ден чиновници от Районно ръководство „ Полиция” – Средец направили претършуване в дома на 24 годишния с букви С.Г. от Средец на ул. „ Н.Й. Вапцаров”, като намерили и иззели свитък с бяло кристално вещество (метамфетамин).

В населяваната от С.Г. стая, ситуирана на партерния етаж в къщата, са открити и конфискувани: стъклено плаке с съществуване на бяло кристално вещество (метамфетамин), алено кристално вещество (червен фосфор), както и разнообразни по тип и наличие бутилки, съдържащи химични субстанции (прекурсури), способстващи за производството на високорисково наркотично вещество метамфетамин (пико). Общото количество на откритото наркотичното вещество е към шест грама.

С.Г. е арестуван за период от 24 часа – по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Служители от Районно ръководство „ Полиция” – Малко Търново направили инспекция на 38-годишния с букви Й.Ш. от Малко Търново, като намерили и иззели плик с към 13 грама суха зелена тревна маса (канабис). Й.Ш. е арестуван за период от 24 часа – по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

В региона на бл. 29 в к-с „ Меден Рудник” чиновници от Четвърто Районно ръководство „ Полиция” – Бургас със съдействието на чиновници от Пето Районно ръководство „ Полиция” – Бургас направили инспекция на престъпно проявения 32-годишен с букви Е.Ф. и 20-годишен с букви П.М. и двамата от Бургас, като в П.М. намерили и иззели топче, съдържащо така наречен „ друсан чай”.

В дома на Е.Ф. в бл. 29 в к-с „ Меден Рудник” са открити и конфискувани 23 грама „ друсан чай”. Двамата бургазлии са арестувани за период от 24 часа.

Служителите от Първо Районно ръководство „ Полиция” – Бургас направили претършуване в дома на 23-годишния с букви К.П. от Бургас на ул. „ Вълко Пушков” в кв. „ Победа” - открити и конфискувани са 15 топчета със суха тревна маса (канабис). К.П. е арестуван за период от 24 часа. Преди броени дни в дома на К.П. при претършуване бяха открити и и конфискувани 98 топчета синтетичен канабиноид във тип на чай за пушене и сумата от 320 лева

По случая бе формирано бързо полицейско произвеждане.

Около 15.00 часа през вчерашния ден на към 20 м от СОУ „ Иван Вазов” в Поморие, чиновници от Районно ръководство „ Полиция” – Поморие направили инспекция на 16-годишния с букви Н.Д. от Бургас, като намерили и иззели два свитъка със зелена суха тревна маса (канабис) и плик с бяло прахообразно вещество (амфетамин).

В.Д. е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая бе формирано бързо полицейско произвеждане.

Служители от Районно ръководство „ Полиция” – Айтос направили инспекция на престъпно проявената 34-годишна с букви С.А. от Айтос, като намерили и иззели девет топчета със суха зелена тревна маса (марихуана) с тегло от 10 грама.

С.А. е арестувана за период от 24 часа. По случая бе формирано бързо полицейско произвеждане.

При осъществена инспекция в дома на 30-годишния с букви И.Х., ситуиран на ул. „ Пробуда” в кв. „ Сарафово”, чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас намерили и иззели бяло кристалообразно вещество (амфетамин и метамфетамин с друг грамаж, точното количество на който е в развой на изясняване).

И.Х. е арестуван за период от 24 часа – по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР