Намерен е трупът на един мъж, чиято самоличност е установена.

...
Намерен е трупът на един мъж, чиято самоличност е установена.
Коментари Харесай

Директорът на МВР - Бургас: Открит е труп на жена, но е завлечен обратно в морето

Намерен е трупът на един мъж, чиято идентичност е открита. Той е правил строителна активност по къщата на двете дами, които се търсят. Мъжът родом е от Смолян. Открит е и мъртвец на жена, само че беше отмъкнат в морето от мощното неспокойствие. Това съобщи шефът на Областната дирекция на МВР- Бургас Емил Павлов от спешния щаб в Царево.
Прочетете още
" Починалият мъж е на 61 години, живеещ в Несебър. Едната търсена жена е на 54 години, а другата е щерка й - на 30 ", добави още Павлов.

Дъщерята и майката са били в дребен Нисан Джук, който е отвеян от приливната вълна в дерето по алеята в кв. Василико, алармирали очевидци. Вероятно става въпрос за ръководителя на Районния съд Мария Москова и щерка й – доктор Даниела Йорданова, ветеринарен доктор, които са в неопределеност от близо 24 часа.

Трупът на дамата е назад в морето. Не можем да кажем дали е една от търсените дами, или е друга жертва. Към момента няма сигнали за бедстващи хора. Вчера са получини над 300 сигнала, някои от сигналите са били неточни - откакто екипите са отишли на място, хората са отказали евакуация, изясни комисар Павлов.

" Благодарение на бързата ни интервенция и затварянето на пътя не се стигна до по-сериозен случай. Екипите, които отиват на място, не посрещат подпомагане от хората, които са поискали да бъдат евакуирани. Трябва да се подават сигнали от хора, които в действителност имат потребност от евакуация, сподели още той.

Остава затворен пътят за Синеморец, където мостът е залят. Пътят за Варвара и Ахтопол е отворен и мостът е пристъпен. Там е бил първият сигнал за залят път.



„ Има досъдебни производства за наводнени и непочистени дерета и сигнали до Регионална инспекция за опазване на околната среда. Те са за извличане на инертни материали от коритото на река Черна, директно до устието ”, твърди общинският консултант Емил Пейчев. По думите му плуващите в реката отпадъци и даже гуми най-вероятно са запушили коритото и водата е скъсала моста.

От потопа по Черноморието най-сериозно бе наранена община Царево. Под вода са Лозенец, Арапя, Варвара и всички къмпинги от Созопол до Синеморец. Пътят Царево - Варвара е от най-засегнатите в региона на потопа. Наводненията срутват основите на моста и го вършат на процедура негоден. Пътното трасе е изцяло затворено. Дерето под моста е напълно залято, а сега водата се е оттекла и е оставила своите следи. Днес от Сливен ще бъде докаран понтонен мост, до момента в който тече ремонтът на разваления.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР