Намек за Жената Ермес - винаги силна и готова да

...
Намек за Жената Ермес - винаги силна и готова да
Коментари Харесай

Седмицата на модата: Дъжд върху подиума на Ермес“ в Париж

Намек за " Жената " Ермес " - постоянно мощна и подготвена да се бори с неприятното време и външния свят, без да се разделя със своята грациозност
В Париж се изля дъжд, а също по този начин валя и на ревюто на " Ермес " по време на Седмицата на модата в събота.

За шоуто " Ермес " конфигурира дълъг фешън подиум, върху който падаше непрекъсната завеса от вода, а моделите се движеха като в тъмен и влажен есенен или зимен ден в Париж, заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Изкуственият дъжд бе намек за " Жената " Ермес " - постоянно мощна и подготвена да се бори с неприятното време и външния свят, без да се разделя със своята грациозност.

Вдъхновението ми пристигна от природата и лайфстайла навън, " сред конната езда и мотоциклетите ", заключи креативният шеф на дамските сбирки на " Ермес " Надеж Ване-Цибулски пред Агенция Франс Прес в края на шоуто.
 Снимка: АР/БТА
Парижката първокласна марка, учредена през 1837 година като сарашка къща, реши да дефилира в постройката на казармите на Републиканската армия - място, напълно отдадено на конната традиция, в сърцето на столицата.
 Снимка: АР/БТА
В сбирката на " Ермес " обичайно откриваме кожа в обилие: в якета в рокерски жанр, само че също и в дълги и компактно прилепнали палта, във формата на жилетка, с вълнени ръкави.
 Снимка: АР/БТА
Дамският дрешник за идващия сезон включва още дълги поли, къси панталони и панталони.
 Снимка: АР/БТА
Кожата е украсена с железни нитове в байкърски или напряко кънтри жанр. Якето може да комбинира и кожа с щраусови пера на гърдите и гърба.
 Снимка: АР/БТА
Цветовият диапазон е много стеснен към бордо, зелено, черно и сиво. " Идеята в действителност беше да се придържаме към пуризма на шивачеството, тъй че не смесвахме цветове ", прибавя дизайнерът.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР