Намаляват присъдата, след като става свидетел срещу “Килърите 3”Перничанинът искал

...
Намаляват присъдата, след като става свидетел срещу “Килърите 3”Перничанинът искал
Коментари Харесай

Тройният убиец Сиси хладнокръвно разстрелва длъжници

Намаляват присъдата, откакто става очевидец против “Килърите 3”
Перничанинът желал да е заплашителен като градския необут Райко Кръвта

Две от жертвите му са негови съученици

“Признавам се за отговорен по всички обвинявания. Цветелин го гръмнах в главата в село Планиница с малокалибрен преправен газов револвер. С него убих и Биляна и я зарових над село Лесковец. Тя взе пари от мен, тъй като мъжът є имаше задължения. За да ми ги върне, взех решение да я отвлека, а след това и да я отстрани. С Кирил се скарахме поради остарели задължения. Влязохме в моята кола и го прострелях с револвер “Глок”. После потеглих към сметището над квартал “Мошино” и стрелях още един път в него”. Това невъзмутимо самопризнание прави пред магистратите Станислав Ангелов - Сиси, един от най-зловещите серийни убийци в най-новата ни история. Четвъртата жертва на убиеца е наркобосът Николай Христов-Хайо, който беше показно разстрелян в центъра на Перник.

Сиси пораства като затворено дете, което мечтае да всява боязън в близките. Голямата му цел е да стане мутра, с цел да бъде видян. В учебно заведение е безмълвен, не контактува с никого, само че не заляга и над учебниците. Колкото повече пораства, толкоз повече се затвърждава убеждението му, че би трябвало да стане нарушител. Той страда от епилепсия и от мощните медикаменти качва много килограми. Това е мотив за подбив от съучениците и което е по-важно - от съученичките. Една от тях ще стане след години негова жертва.

Кумир на Сиси е пернишкият необут Райко Василев-Кръвта, показно разстрелян през 2005 година и той се зарича да бъде като него. По-късно Ангелов става главният очевидец по делото “Килърите 3” против пернишката група за мокри поръчки, за чийто водач е апетитен бащата на Райко - Васил Василев - Бай Васо. Сиси знае доста за бандата - той е непосредствен с членовете є, даже е съден с един от тях - Йордан Костадинов-Шишето, за присъединяване във въоръжена незаконна група за лихварство. Освен това Йордан Костадинов от “Килърите 3” е взел участие в скриването на труповете на жертвите на Сиси, само че по-късно разказал всичко в полицията и станал значим очевидец.



Пернишкият престъпник Райко Кръвта бил кумирът на Сиси.

Именно лихварството става главната причина Сиси да се трансформира в сериен палач. Основната рента за месец била 20% - непостижима за доста от длъжниците. Някои си залагали движимо и недвижимо имущество, само че и това не пособие. Нередовните длъжници били бити и притискани, с цел да си върнат парите. В противоположен случаи - застрелвани. Три от убийствата Сиси направил единствено за три месеца от януари до април 2009 година, до момента в който бил пуснат от пандиза, с цел да се лекува. Иначе бил зад решетките като гарант на убийството на пернишкия наркотрафикант Николай Христов - Хайо, убит на 19 февруари 2008 година в колата си до хотел “Срума” в центъра на Перник. По това време Сиси се занимавал с черно тото и бил чуван да споделя: “Ще го спра от придвижване Хайо”.

Прекият причинител на убийството на Хайо е Николай Николов - Шатката, който получава 20-годишна присъда. Шатката съумя да избяга като парнаджия на Софийския затвор и до момента е в неопределеност.
Сиси излиза да се лекува и взема решение да си разчисти сметките с длъжниците. Първият, който намира гибелта си на 27 януари Цветелин Карпузов. Тялото на 30-годишния мъж е открито заровено в гората над пернишкото село Планиница. Убитият имал стaри борчове към Сиси и все не успявал да ги върне. Месец по-късно по същата причина ще се елементарни с живота си и съученичката на Сиси - Биляна Кръстева. Тялото є е отрито заровено в гора край пернишкото с. Лесковец. Жената потегля на работа и не се прибира.

Сигнал за това получен в полицията на 27 февруари от мъжа, с който тя живеела и от който имала 5-годишен наследник. Причината 26-годишната жена да откри гибелта си бил апартамент в София на Петте кьошета, който наследила от родителите си. Биляна ипотекирала жилището против заем от 80 000 евро, само че се оказала в усложнение да го изплаща. Обърнала се за помощ към Сиси и двамата се договорили да му трансферира парцела фиктивно, той да заплаща ипотеката, а тя да му връща парите, когато може. В един миг спряла да заплаща и това є коствало живота.

Другият си съученик Кирил Христов с прякор Багера, Сиси убива на 25 април пред дискотека “Че Гевара” в Перник. 25-годишният Кирил бил наследник на локален полицейски шеф. Във съдбовната нощ отива с приятелката си в заведението, където среща Сиси. В 3,15 ч двамта излизат от заведението “да си поговарят”. Убийството е става пет минути по-късно на близко площадче. Съучениците се качват в паркиран автомобил, минути по-късно Сиси прострелва с два патрона Крили в главата. Трупът му е открит заровен в местността Патичарника, край сметището на пернишкия квартал “Тева”.

Трима го пребиват зад решетките
Подозират го, че „ пее “ на полицията


Николай Николов - Шатката.

През 2017 година трима пандизчии пребиват съкилийника си Светослав Ангелов. Смятали, че Сиси “пее” на надзирателите и полицията и се мъчи всячески да си понижи присъдата. Сиси дава показания като главен очевидец на процеса “Килърите 3” против бащата на Райко Кръвта - Бай Васо. Бандата е арестувана през август 2013 година, откакто Сиси води криминалистите до пернишкото село Габров дол и им сподели къде е заровено тялото на една от жертвите - Ханс.

В няколко съвещания той описа разтърсващи детайлности към активността на страховитата група, приказва и за други убийства, само че след това отдръпва показанията си и се оплаква, че е заплашван със гибел. И до момента Сиси е уверен, че приятелят му Николай Николов - Шатката - също главен очевидец против бандата на Бай Васо, е бил погубен в чужбина - в Италия или Испания, където е бил преведен след бягството му от пандиза.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР