Намалихме обхвата на пътищата, които ще бъдат в толсистемата. 14

...
Намалихме обхвата на пътищата, които ще бъдат в толсистемата. 14
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Около 50 километра ще бъдат извадени от винетната система по искане на общините

Намалихме обсега на пътищата, които ще бъдат в толсистемата. 14 общини бяха подали искане. Има решение на Министерски съвет за София и Варна. Около 50 са километрите, които ще бъдат извадени от винетната система. Ние стартираме с най-ниската цена на толсистемите в Европа.
Това сподели районният министър Петя Аврамова по БТВ. „ Ние поставяме старания да нямаме бели петна на картата на България. Толсистемата започва сполучливо. Проходи тази нощ. Има продадени над 20500 маршрутни карти. Има над 13 000 бордови устройства. В България към този момент има работеща толсистема.

Дадохме опция на превозвачите да се оборудват с бордови устройства. Много по-рано от един месец, всички ще бъдат оборудвани. Превозвачите имат опция да пътуват с бордови устройства. Превозвачите желаеха да не заплащат такса за обслужване 15,90 без Данък добавена стойност. Ние се включихме в този разговор “, посочи тя.

На въпроса на Корнелия Нинова от през вчерашния ден къде е водата на Перник, Аврамова сподели: „ Имаме по-голям приток с помощта на валежните условия. Притокът е доста повече от разхода. Беше над 1600 литра в секунда. В момента се построява водопровода за различно зареждане. Около 4 км. остават да се изградят. Този тръбопровод ще стане факт “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР