Наложително е спешно свикване на заседание на Съвета по сигурността

...
Наложително е спешно свикване на заседание на Съвета по сигурността
Коментари Харесай

Атанасов иска спешно свикване на Съвета по сигурността: Руската агентура ще се възползва от убийството на Петров

" Наложително е незабавно привикване на съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет, на което да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност ".

Това написа съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов на страницата си във Facebook.

Следете с нас събитията към покушението онлайн

Според Атанасов след убийството на Алексей Петров се вижда, че „ съветската агентура у нас е получила указания да се възползва от създалата се обстановка и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната “.

" Основна задача на специфичните служби и на целия бранш за сигурност е да слагат под засилен действен надзор престъпния контингент, обвързван с съветската проведена престъпност и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението ", показва политикът.

" От „ Продължаваме Промяната “ сме безапелационни, че смяна в службите е наложителна и ще работим, до момента в който не я реализираме ", се показва в позиция на групировката от през днешния ден.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР