Нали знаете как е модерно да се казва, че нещо

...
Нали знаете как е модерно да се казва, че нещо
Коментари Харесай

Неща, които всеки от нас е преживявал като дете, но не е споделял с никого

Нали знаете по какъв начин е съвременно да се споделя, че нещо ти се е случило като дете, а по-късно да се окаже, че всички други са го правили? Е, от Buzzfeed не изневеряват на наклонността и са пуснали много забавна с 31 неща, които всяко дете е преживявало, само че не е казвало на родителите си. В този текст аз ще споделя най-интересните и типичните от тях. 
1. Бягали сме из магазина като сме опитвали нови обувки. 
Не знам за вас, само че аз персонално съм правил мини спринтове под окуражаването на нашите, с цел да видя по какъв начин се усещат маратонките преди да ги купя. В последна сметка никой не възразяваше от продавачите, което несъмнено е било по този начин, тъй като в последна сметка купувахме обувките. 
2. Имитирахме възрастните по какъв начин пият алкохол и пушат цигари 
Колко от вас са сипвали вода или сок в бирена халба и чаша са вино и са се правели, че пият алкохол? А какъв брой са имитирали пушенето на цигара със солета в уста? Най-забавни бяха дъвките-цигари, които подвигаха равнището на реализма. 
3. Правихме се на бременни с топки или възглавници под блузите
Е, може би това важи повече за девойките, признавам. Все отново като сме се лигавили като деца сме слагали по една възглавница под тениската и сме бягали по този начин из двора. 
 Как да отгледате щастливо дете в XXI в. Как да отгледате щастливо дете в XXI в.
Родителството се промени през последните 10-15 години. Изискванията към актуалните майки и татковци са по-високи. И децата станаха различ...
4. Подът е лава. 
Няма метод, просто в действителност няма метод да не сте играли на игра, в която сте скачали по табуретки, дивани и възглавници, които са били вашите избавения от лавата, която в действителност е пода на стаята. И гледахме с неприятно око нашите родители, които " газиха " през лавата, просто минавайки през стаята. 
5. Пеели сме и танцували на неприлични песни без да знаем смисъла им 
Хей, знаете ли онази в действителност странна ария, в която се пее за дами, коли, опиати, оръжия и закононарушения? Оказва се, че множеството хора, които са били деца през 90-те и при започване на века много устойчиво са си танцували и даже припявали на такива песни без даже да имат визия от текста. 
Сещате ли се за други сходни занимателни моменти? Споделете ги с нас в мненията!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР