Нали помните, в училище сте учили: България спечели всички битки,

...
Нали помните, в училище сте учили: България спечели всички битки,
Коментари Харесай

Аламанов: ЕС се е впрегнал да ни помогне да излезем от блатото, а псевдопатриотите пак ни водят към катастрофа

Нали помните, в учебно заведение сте учили: " България завоюва всички борби, с помощта на храбрата си войска и загуби всички войни, поради лакомите си политици. "

Е, това следим сега. Уникална обстановка.

Целият Европейски Съюз се е впрегнал да ни помогне да излезем от блатото, в което псевдопатриотите са ни натикали. Помагат ни да гледаме към общото допустимо бъдеще, вместо да се завираме в драмите на предишното. Помагат ни да избегнем следващата национална злополука.

А нашите псевдопатриоти желаят отново да провалят всичко. Точно същите хора. Точно като преди 100 години. И отново ни водят към злополука, отново ни откъсват от обикновено европейско развиване, отново ни тикат към някой деспот, който да разпалва войни.

Истината е, че на процедура европейското предложение е направено от екипа на външната министърка Генчовска от Има Такъв Народ, дружно с екипа на френското председателство, дружно с екипите на останалите европейски страни. Но Има Такъв Народ настояват, че Петков е иззел функционалностите на Генчовска. Той може да го направи, въпреки всичко е министър председател, а тя е негов министър, само че нейният екип е изготвил предлагането.

Патриотарите от Има Такъв Народ лъжат, с цел да провалят приемането на предлагането. Патриотарите от Има Такъв Народ се подреждат да останалите псевдо-патриоти, които желаят да ни вкарат в същата злополука както преди 100 години. Защото не ги интересува бъдещето на България.

Мълчанието на ГЕРБ и Движение за права и свободи по проблема е многозначително. Ако в действителност са проевропейски партии, би трябвало да поддържат предлагането, с цел да обезпечат европейско бъдеще на България. Иначе стават съучастници на псевдо-патриотите.

Уникални събития се развиват пред очите ни. Събития, които могат да предопределят бъдещето на децата ни. Дано политическата класа откри сили да вземе вярното решение и да удостовери цивилизационния ни избор да сме част от европейската народна власт. А не ни вкарат в поредна национална злополука, единствено и единствено да извадят малко политически дял.

Уникална обстановка.

Любомир Аламанов, Фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР