Накратко казано, Опенхаймер е биографичен трилър, който разказва историята на

...
Накратко казано, Опенхаймер е биографичен трилър, който разказва историята на
Коментари Харесай

Какво мисли Килиън Мърфи за секс сцените си в “Опенхаймер

Накратко казано, " Опенхаймер " е биографичен трилър, който споделя историята на " бащата на атомната бомба ". Филмът на Кристофър Нолан обаче несъмнено е много по-многопластов, поради че личността, която показва, е меко казано спорна.
 Грешката в
Има ли историческа неточност в " Опенхаймер "

Става забавно...

Ако за миг оставим научната активност на Дж. Робърт Опенхаймер настрани и обърнем внимание на персоналния му живот, там също ще би трябвало да се заровим надълбоко. Защото американецът е хем завързан към фамилията си, хем има и няколко извънбрачни връзки.

влиза в ролята на Джийн Татлок, любовницата на Опенхаймер. Актрисата и сътрудника ѝ Килиън Мърфи снимат няколко еротични подиуми, които в действителност са първите в кариерата на режисьора Кристофър Нолан.

В една от сцените и двамата герои са в леглото, когато Джийн в един миг просто взема решение да попита за сбирката от книги на учения. Тя му носи съответно Бхагавад Гита - един от най-свещените хиндуистки текстове, с цел да ѝ уважи от него. И сега, в който Опенхаймер изрича цитата: " Аз станах Смърт, унищожител на светове ", той и Джийн се връщат към буйния си миг дружно.

За въпросния откъс същинският Опенхаймер споделя, че му е хрумнал при тестването на атомната бомба. Но потреблението му в секс сцена от кино лентата, провокира съществени несъгласия в Индия.

Журналистът и създател на фондация Save Culture Save India, Удай Махуркар, даже насочва отворено писмо към Кристофър Нолан, в което декларира, че " религиозните вярвания на един милиард толерантни индуси " са директно атакувани и акцентира, че Холивуд се отнася с повече внимание към изобразяването на исляма и други религии.

Противоречията във връзка с  обаче не стопират индийците да гледат кино лентата и даже го избират пред " Барби ". Us Weekly написа, че за първия си уикенд филмът на Кристофър Нолан е по-печелившия в бокс офиса в Индия.

По-малко спорна, само че по-сюрреалистична е еротичната сцена на Татлок и Опенхаймер в правосъдната зала, когато той си спомня аферата. Съпругата му, Кити Опенхаймер (Емили Блънт), го следи, до момента в който той си спомня детайлностите, до момента в който е разпитван за подозрителни връзки с комунизма. Необичайната конюнктура в сцената има за цел да покаже какъв брой неловко е било за героя да изложи обществено интимните детайлности от живота си.

Според режисьора  сексуалният живот на учения е значителен за историята. Освен това от значимо значение е било и да показа връзките сред Опенхаймер и Джийн Татлок и по какъв начин те се издигат над политиката.

" Тези подиуми са написани с предумисъл ", е мнението на. В изявление за Sydney Morning Herald, извършено преди началото на стачката на сценаристите и актьорите, той споделя още, че режисьорът е знаел, че тези подиуми ще донесат на кино лентата рейтинга, който има.

" И когато ги видите, са толкоз мощни. Перфектни са. А Флорънс е просто невероятна ", прибавя също Килиан Мърфи.
 “Барби ” против “Опенхаймер ” в бокс офиса - кой е по-гледаният филм
“Барби ” против “Опенхаймер ” в бокс офиса - кой е по-гледаният филм

Единият сложи връх, а другият надмина упованията

Той споделя, че харесва работата на колежката си още от кино лентата " Лейди Макбет " и даже я дефинира като " феноменална ". " Въздействието, което тя има в, поради неголямата си роля, е опустошително ", приключва артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР