Наказваният преди време за залози Мариус Шумудика е на път

...
Наказваният преди време за залози Мариус Шумудика е на път
Коментари Харесай

Голмайсторът на Лудогорец не издържа, тръгва си! Наказван за залози го отмъква

Наказваният преди време за залози Мариус Шумудика е на път да отмъкне голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешерю. В момента румънският експерт е отпред на турския Кайзериспор и не крие желанието си да има сънародника си в своите редици. Бившият тим на “синята” легенда Димитър Иванков се показва повече от сполучливо в шампионата на южната ни съседка, като заема четвъртото място във краткотрайното класиране и изостава единствено на четири точки от водача Галатасарай.

Според медиите в Румъния обаче Шумудика мъчно ще се пребори за подписа на Кешерю, към който интерес демонстрира и различен клуб от турската Суперлига - Трабзонспор, както и отбори от Гърция. При състояние, че управлението на Кайзери се съгласи да извърши прищявката на своя треньор още тази зима, то ще би трябвало да заплати избрана цена за играча. Сумата едва ли ще е непостижима за турските босове, като се има поради, че шест месеца по-късно Клаудиу ще стане свободен сътрудник.

Твърде евентуално е обаче Клаудиу да отклони всяка една от офертите и да се насочи към отдалечен Китай, където ще прибира в пъти повече, в сравнение с могат да му предложат на юг от Разград. Едно обаче е несъмнено - участникът на Евро 2016 във Франция си потегля от Лудогорец в края на сезона. “Реших да кажа нещата в прав текст, тъй като не мога да не преставам по този начин. Желанието ми е да си потегли, защото желая да играя. Знам по какъв начин да се грижа за тялото си и мисля, че мога да играя умерено до 36-37 години”, разкри пред медиите в родината си голмайсторът на “орлите”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР