Наказание за блудство с малолетната си внучка получи днес 59-годишният

...
Наказание за блудство с малолетната си внучка получи днес 59-годишният
Коментари Харесай

40 месеца решетки за дядо, блудстсвал с 6-годишната си внучк...

Наказание за блудничество с малолетната си внучка получи през днешния ден 59-годишният Ангел Михайлов. Районният съд в Хасково му наложи 3 година и 4 месеца решетки. Делото се гледа по съкратеното произвеждане и по този начин Темида бе длъжна да понижи с 1/3 избраното на Михайлов наказване от 5 година Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен период пред Окръжния съд.

Гнусната преживелица е от лятото на 2019 година в хасковския квартал " Република ", когато потърпевшото момиченце било единствено на 6 годинки. Тогава Ангел натоварил в каруцата си остарели железа и други отпадъци, взел със себе си и детето. След като изхвърлил боклуците, поели с момиченцето към къщата на родственици, за която педофилът имал ключ. В една от стаите там мъжът упражнил на диван в една от стаите мераците си с дребното момиченце.

Впоследствие детето било разпитвано от арбитър в наличието на психолог в така наречен " синя стая ". Момиченцето имало ясни мемоари, въпреки и по хлапашки обяснени, открили експерти.

Въпреки че е оправдан, в досието на хасковлията попадат 4 присъди за обири и неизплащане на издръжки, обясниха осведомени с житието на 58-годишния Михайлов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР