Наивно е да се иска от Украйна да спре военните

...
Наивно е да се иска от Украйна да спре военните
Коментари Харесай

Борел: Наивно е да се иска от Украйна да спре военните действия, за да свърши войната по-скоро

Наивно е да се желае от Украйна да спре военните дейности, с цел да свърши войната по-скоро, съобщи през днешния ден пред Европейския парламент висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел. Казвам " наивно ", с цел да не употребявам по-силна дума, разясни той, оповестява кореспондентът на Българска телеграфна агенция в Брюксел Николай Желязков.
Ако прекратим военната поддръжка за Украйна, няма да настъпи мир, а Русия ще победи. Това ще бъде изключителна опасност за нашата сигурност. За да реализираме мир, би трябвало да поддържаме военно Украйна още повече, настоя Борел.

Войната ще се реши в пролетните и летните месеци. Направихме за Украйна доста - до момента от Европейски Съюз и страните от съюза за Украйна бе обезпечена военна помощ за 200 милиарда евро, само че това не е задоволително. Трябва да увеличим дипломатическите старания. Ще прикани Организация на обединените нации да поеме посредническа роля, до момента всички се провалиха в опитите за диалог с (руския президент Владимир) Путин. Путин изгуби енергийната борба и ще изгуби също моралната и дипломатическата борба, уточни висшият представител.
Трябва да създадем всичко допустимо европейското заричане към Украйна да се сбъдне. Искаме Украйна да завоюва войната, мястото й е в европейското семейство, заключи Борел.
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че комисията ще предложи идващите наказания против Москва да обиден търговски оборот за 11 милиарда евро. По нейните думи се плануват и наказания против свързани с Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война поради предоставяните от Техеран на Москва дронове, употребявани против украинците.

От началото на войната икономическата, филантропичната и военната помощ от Европейски Съюз за Украйна доближава 67 милиарда евро, означи Фон дер Лайен. Путин искаше да убие украинската европейска фантазия, само че през днешния ден тя е ускорена. Путин изгуби енергийната война, която самичък стартира, провали се опитът му да ни изнудва, сподели председателката на Евокомисията.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
15 Фев 2023371014 Фев 2023256613 Фев 2023445013 Фев 2023399009 Фев 2023938106 Фев 202321271Коментариold_beggar15 Фев 2023 12:39ч.
шайката от психологично заболели (наречена ЕК) и Съединени американски щати приготвят Европа да бъде изпратена на война - в месомелачката на Източния фронт…
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жозеф Игнатии Гилотен15 Фев 2023 13:50ч.
" Ако прекратим военната поддръжка за Украйна, няма да настъпи мир, а Русия ще победи " Е, нали откакто Русия победи, ще настъпи мир. Колкото по-бързо Русия победи, толкоз жертвите ще бъдат по-малко и мирът ще настъпи по-скоро. Въобще някой вижда ли сюжет, при който Русия НЯМА да победи. Този умопобъркан в действителност е доста комплициран и зомбиран!!! А лекуването Аз съм го измислил от дълго време!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Всичко наподобява ясно. Не знам единствено дали ритуалното самоубийство на по този начин наречената " Европа " е планувано в Лондон, още до момента в който приготвят Първата Световна война за премахването на континенталните европейски империи15 Фев 2023 13:52ч.
Или всичко това е замислено нейде край Потомак, до момента в който възнамеряват засяването посредством по този начин наречения " План Маршал "... Чиято последна фаза - жътвата - тече сега пред очите ни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Няма " украинската европейска фантазия " 15 Фев 2023 12:44ч.
Има разнопосочни фантазии. И когато се налива масло в огъня извън, се стига до нещастия. Единствения отговорен е проклетият Запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Европейската украинска фантазия!15 Фев 2023 12:58ч.
Не разбирам - шизофрения, маразъм, идиотия и кретенизъм ли към този момент е новата формула за победа над Изтока?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Проклетият " Запад е в ролята на умиращото влечуго днес15 Фев 2023 13:54ч.
Трябва да му се даде нужното време да пукне. И да се внимава да не ухапе за последно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати емигрант15 Фев 2023 12:59ч.
От векве по този начин нареченият ЗАПАД жадува да унищожи всичко православно христианско. Украйна е един от случаите с което те потвърждават своята ОМРАЗА И НЕНАВИС към нас православните християни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора15 Фев 2023 13:04ч.
Много необичайно изявление на политик, който би трябвало да взема решение споровете по кротичък път!? Объркан човек със сбъркано мислене. Ако по този начин счита посланик, какво остава за военният министър?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Обикновено военните министри са по-обрани - схващат какво значи " да ги гръмнат " 15 Фев 2023 14:19ч.
,Докато този про-джендър изобщо не му е ясно какво значи да го обречеш на мъчителна гибел от апетит или мраз - да върви в Турция да гледа измрелите затрупани, само че неосвободени турци, вадени сега от купчините бетон и строителни октпадъци... Впрочем, за елитите на ЦЯЛА ЕВРОПА към днешна дата би трябвало да се възвръща...Гилотината!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нищо чудно и това да стане15 Фев 2023 14:23ч.
А европейците имат и по напреднали и ефикасни технологии, които въпросните европейци с триумф са употребявали между тях. Газови камери да вземем за пример.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk15 Фев 2023 13:06ч.
И каква посредническа роля да поеме Организация на обединените нации, която е напълно в прангите на Сащ и от дълго време е бюрократична отживялост?! Кой ще уточни и осъди аргументите за войната, няма подобен справедлив орган. Пък вие си тролете демократични мераци до примиране, всичките ви безмозъчни прогнози и стремежи се стоварват като Дамоклев меч връз Европа. И с тия пакети наказания, с изключение на да ви излязат плюски в болните мозъци, различен позитив няма да има. И на чие интернационално право се позовавате да налагате наказания на всеки несъгласен? Хайде по-бързо, несъгласните с вас да вземат и те да ви бичат наказания наляво и надясно, като обезумели, та международната доларова пирамида да рухва по-скоропостижно, по този начин войната ще спре най-скоро.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати highlander15 Фев 2023 13:10ч.
Интересно е докога хората ще търпят да ги яхат такива като този? Дори даването на естрада на такива зомбита е симптом на оглупяване на човечеството. Това е диагноза.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Rattrack15 Фев 2023 13:10ч.
" Ако прекратим военната поддръжка за Украйна, няма да настъпи мир, а Русия ще победи " Е, нали откакто Русия победи, ще настъпи мир. Колкото по-бързо Русия победи, толкоз жертвите ще бъдат по-малко и мирът ще настъпи по-скоро. Въобще някой вижда ли сюжет, при който Русия НЯМА да победи. Този човечец в действителност е доста комплициран
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Наивно е да се желае от Украйна да спре военните действия15 Фев 2023 13:22ч.
Шайката рискови психопати продължава на беснее! До последния украинец! Абе не разбрахте ли бе? Русия НЕ МОЖЕ ДА ЗАГУБИ ТАЗИ ВОЙНА! Те са на своя територия! Зад тях са Смоленск и Москва! А в Урал и зад Урал са техните нуклеарни арсенали с 6000 нуклеарни заряда! От 1945 година няма случай нуклеарна мощ да загуби война, който желае противоположното - е вманиачен за вързване! Борел е рисков умопобъркан и би трябвало час по-скоро да бъде въдворен в психиатрична клиника, тъй като не осъзнава тези банални действителности!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Читател15 Фев 2023 13:29ч.
Една бърза капитулация сигурно ще завърши войната. После ще се точат всякакви правосъдни процеси и превъзпитание, само че без това не може. А Борел какво желае, още хванати от улицата украинци да мрат като мухи ли? Явно индивидът има изгода от това, прокарва си линията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хохол15 Фев 2023 13:50ч.
и по какъв начин тъкмо загуби Путин енергийната война?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ал Купоне15 Фев 2023 13:50ч.
Докато не унищожават змийското гнездо на зомбираните укри, няма да има мир. Не е ясно за какво не са го разчистили със някоя дявол. Явно пазят земята, само че със цената на какво? Стратегия евентуално. Лошото е, че като унищожават украина, Руската империя ще продължи и не се знае къде ще спре. За това западът цялостни памперси и тъпче оръжия на укрите. Украина е единствено терен, спектакъл на бойните дейности.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател15 Фев 2023 13:53ч.
Шоуто на идиотите от Европейска комисия щеше да е доста занимателно, асо не бяхме пострадали.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Времена15 Фев 2023 14:05ч.
Борел като посланик е не нула, а негативна големина. Един професионален посланик не би ръсил по този начин идиоитизми пред микрофоните.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Борел е новата Тачър15 Фев 2023 14:15ч.
Заедно с Байдън (новият Рейгън) ще причинят на РФ това, което техните именити прародители предизвикаха на Съюз на съветските социалистически републики.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Много ти се щенка, но няма да стане. Сега вие ще се разпадате15 Фев 2023 14:31ч.
Вашето население го чакат нашите 90 години, само че повдигнати на куб. Щото нямате действителна икономика
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР