Наистина това, което приказва севернокорейският лидер не са само приказки.

...
Наистина това, което приказва севернокорейският лидер не са само приказки.
Коментари Харесай

Соломон Паси: Севернокорейците се нуждаят от информация

" Наистина това, което приказва севернокорейският водач не са единствено приказки. Тяхната нуклеарна стратегия се развива с цялостна мощ ", изясни Соломон Паси пред Нова телевизия.

 Тръмп отговори на заканите със закани към КНДР
Тръмп отговори на заканите със закани към КНДР

В отговор на речта на севернокорейския външния министър Ри Йон Хо в Организация на обединените нации

" Най-малко светът би трябвало да желае война със Северна Корея ", безапелационен е Паси. " Ако има измислени нови секретни оръжия, за които не сме чували, не мога да предвиждам ", изясни политикът и добави, че в случай че във военни дейности се употребяват познатите до през днешния ден оръжия, следствията ще бъдат пагубни .

Паси посочи, че и ракетната и нуклеарната стратегия на Пхенян се развиват с цялостни сили.

" Нежеланите последици не могат да бъдат планувани ", разяснява Паси. По негово мнение Европа би трябвало да се стреми да ангажира КНДР в някакъв развой. Соломон Паси счита че, измененията в Северна Корея няма по какъв начин да се случат, в случай че от вътрешната страна в страната няма поддръжка.

Според Паси ние би трябвало да се стремим по-скоро да ангажираме Северна Корея в развой сходен на Хелзинкския , който преди време ангажираше Източна Европа и докара до нейната демократизация

 67% от американците срещу предпазен удар против КНДР
67% от американците срещу предпазен удар против КНДР

Повечето имат вяра на военните водачи, а не на президента Тръмп

По думите на президента на Атлантическия клуб, демилитаризираната зона е изцяло незадоволителна, с цел да защищити Сеул.

" Севернокорейските хора имат н ужда от приток от информация ", безапелационен е българският политик и изясни, че е вропейците имаме опит с меките ограничения . Той изложи и терзанията си, че тази война би заела и доста други страни, с поменавайки, че исторически Северна Корея има протекцията на Китай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР