Наистина ни е трудно да повярваме, че изминаха близо два

...
Наистина ни е трудно да повярваме, че изминаха близо два
Коментари Харесай

Черния Адам ще завладее и HBO Max

Наистина ни е мъчно да повярваме, че изминаха близо два месеца от стартирането на  " Черния Адам " по кината. Времето лети почти толкоз бързо, колкото и супергероят, изигран от Дуейн Джонсън .

Милионите, които " Черния Адам " може да загуби

Ще се окаже ли филмът с Дуейн Джонсън на загуба

Все още обаче остава да разберем дали филмът ще се окаже един от дребното провали във финансово отношение в кариерата на Скалата. Поне все още резултатите от бокс офиса не са това, което се очакваше на фона на големия бюджет.

Но Джонсън и компания към момента могат да извърнат нещата в своя изгода. А след единствено няколко дни ще можем да гледаме още веднъж " Черния Адам ", само че този път вкъщи. 

Не, Джонсън няма да ни предложения на посетители, с цел да гледаме " Черния Адам " дружно с него, а филмът ще бъде пуснат в HBO Max след единствено няколко дни. Това е реалност с помощта на пандемията и смяната, която Warner Bros. започнаха, скъсявайки доста времевия интервал, в който филмите им да се въртят единствено и само по кината.

Какво да чакаме от " Черния Адам " с Дуейн Джонсън

DC се снабди с антигерой, който може би е по-силен даже от Супермен

През миналата година даже не трябваше да се чака към два месеца, тъй като филми като " Жената знамение 1984 " бяха пускани в HBO Max редом с премиерата по кината.  " Черния Адам " ще бъде в HBO Max от 16 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР