Наистина ли вярвахте, че Господарка на злото“ може просто да

...
Наистина ли вярвахте, че Господарка на злото“ може просто да
Коментари Харесай

Наистина ли вярвахте, че тази история може да завърши с „и заживели щастливо“?

Наистина ли вярвахте, че „ Господарка на злото “ може просто да приключи с „ и заживели щастливо “?

В новия филмов откъс на „ Господарка на злото 2 “ ставаме очевидци на още повече зрелищни подиуми и безмилостна конкуренция за владичество, мощ и… сърцето на Аурора.

Сблъсъкът сред две мощни дами, подготвени на всичко, с цел да бъдат обичани и ценени като майки на красивата принцеса, ще се трансформира в „ ябълката на раздора “.

Злата орисница Злодеида и кралица Ингрит влизат в злокобна борба, която ще разтресе целия вълшебен свят и ще разкрие, че Злодеида не е единствената от своя тип, което едва ли ще докара до нещо положително.

Любовта сред Аурора и принц Филип е обречена на тежки тествания, а магията ще господства като невидима завивка над всички ориси в кралството.

Вълнуващ саундтрак и внушителна картина ни чакат в продължението на шлагера от 2014 година. Този октомври режисьорът Йоахим Рьонинг е решил да надвиши упованията на феновете и да разгърне сюжета на продължението на феномена на „ Дисни “ до невъобразими хоризонти. Дълбоко в магията и оттатък приказката с „ Господарка на злото 2 “.

Прекрасната Анджелина Джоли още веднъж се превъплъщава в ролята на злата орисница Злодеида, а в ролята кралица Ингрит влиза носителката на Златен глобус, номинираната за премия Еми и трикратно номинираната за Оскар Мишел Пфайфър. Ел Фанинг също се завръща като принцеса Аурора.

Във кино лентата присъединяване ще вземат и номинираният за Златен глобус Чиуетел Еджиофор, Ед Скрейн, Робърт Линдзи, Сам Райли в ролята на правилния асистент на Злодеида Диавал и Харис Дикинсън в ролята на принц Филип.

Дали любовта ще спечелва, а злото ще си отиде окончателно, както въпреки всичко сме привикнали да приключват приказките? Или грандиозният конфликт ще погуби хармонията в кралството вечно, както постоянно се случва в действителността?

Ще разберем с дълго чаканото премеждие „ Господарка на злото 2 “ от 18 октомври единствено в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР