Наистина е парадоксално, че след 4 години ние обръщаме внимание

...
Наистина е парадоксално, че след 4 години ние обръщаме внимание
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Зад отравянето на Гебрев стои желанието на Русия да ни изтласка от пазара на оръжие

Наистина е парадоксално, че след 4 години ние обръщаме внимание на казуса с отравянето на Емилиян Гебрев. Става дума за лице, което английските служби са открили. Това сподели Александър Йорданов по НТВ.
Третото лице също се оказва с подправено име. Това лице се оказва по време на опита за убийството на Емилиян Гебрев в България. Той идва два пъти в България. Заминава си не на датата 31 март 2015 година, в деня, когато става това закононарушение. През май още веднъж се връща, когато Гебрев незабавно е влезнал в болничното заведение. Този път пък не се връща с противоположния билет, а си потегля през Сърбия. Въпросът е нашите служби знаят ли за случая, засекли ли са го, разследван ли е?

Два разновидността има-знаят, само че си траят и не са докладвали на държавното управление. Вторият-ако са засекли такава персона, да са уведомили държавното управление. Защо след три години би трябвало да научим тази информация. Странно е по какъв начин частни структури могат да употребяват съветските служби за такова закононарушение. Склонен съм да имам вяра на господин Гебрев, който доста пъти сподели от кое място може това да му е пристигнало до главата. Става дума за това, че съветската страна от години прави опит да попречва опциите на България за продава оръжие. Те спекулират с тематиката за лицензите. Искат да изтласкат България от пазара на оръжие. Ние като страна би трябвало да се защитим. Проблемът е доста по-сериозен. Самият министър на стопанската система съобщи ни в чеп ни в ръкав да се преразгледа въпроса за лицензите. Тези лицензи от дълго време са изтекли и не Русия е тази, която ще ни каже какво можем да произвеждаме и къде да го продаваме това оръжие.

Русия се намесва непрекъснато в нашите избори. Има интервенция при издигане на кандидатурата на Румен Радев. Това го приказва Леонид Решетников. В момента, в който е определен Радев, той поредно пази проруски позиции-от събаряне на глобите до поддръжка на Мадуро. Куриозно е смяната в държанието и говоренето на политически водач като Волен Сидеров-от огромен демократ, в този момент повторя всички съветски опорни точки по интернационалните проблеми. Такива огромни салтоморталета би трябвало да се търси в непозната интервенция.

Ивайло Калфин също се включи в тематиката: Очаква се българските служби да знаят кой и по какъв начин работи. Надявам се да има следствие, което да докара до някакъв резултат. Не мисля, че може да го гледаме за терористична опасност. Очевидно е, че има злоумишлени дейности. Не чакам, че съветските служби-руското военно разузнаване ще поемат частна поръчка. Вярвам на проверяващата публицистика. Да забележим в този момент какво ще създадат българските служби. Съмнението е дали по схемата на Скрипал, е токсичен Емилиян Гебрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР