Наим Сюлейманоглу вече е контактен, в съзнание, по-добре е. Турският

...
Наим Сюлейманоглу вече е контактен, в съзнание, по-добре е. Турският
Коментари Харесай

Съотборник на Наим Сюлейманоглу: Не вярвам проблемите му да са заради стероиди

Наим Сюлейманоглу към този момент е контактен, в схващане, по-добре е. Турският министър на спорта го е посетил и турската страна прави всичко допустимо да му помогне, като обезпечи трансплантация. Това съобщи някогашният ни щангист Нено Терзийски, който е непосредствен другар с Наим Сюлейманоглу.
Не мисля, че повода за настоящето положение на Наим е приложимост на стероиди. Ако беше по този начин, всички щяхме да сме с повредени черни дробове, акцентира Терзийски пред Нова телевизия. Той описа, че някогашният треньор на националния ни тим по повдигане на тежести - починалият Иван Абаджиев, непрекъснато е повтарял, че не би трябвало да се прекалява с медикаментозното възобновяване. Аз персонално се усещам добре, да чукна на дърво. Ако имаше нещо, с което се прекаляваше, това бяха тренировките – по 10 часа дневно, сподели още Терзийски.
Не знам да е имал проблеми с алкохола, не поддържаме толкоз близка връзка в последните години, добави именитият ни щангист. Той описа, че за последно се е видял с Наим на погребението на Иван Абаджиев.
Наим влезе доста рано в националния тим, на нежна възраст – единствено на 15 години, описа Терзийски. Ако беше останал в България, евентуално щеше да реализира същите резултати, само че щеше да има по-малко пари – в България не почитат спортистите си както в Турция, сподели някогашният ни щангист. Сега Терзийски се занимава с дребен, фамилен бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР