Наи-мощният спортен модел от гамата на Alfa Romeo - Stelvio

...
Наи-мощният спортен модел от гамата на Alfa Romeo - Stelvio
Коментари Харесай

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio бе обявен за SUV на годината

Наи-мощният състезателен модел от гамата на Alfa Romeo - Stelvio Quadrifoglio печели състезанието на влиятелното списание AUTO ZEITUNG, като още веднъж печели първо място, побеждаваики конкуренцията от 11 други SUV- представителя от главните немски, италиански и англииски марки. Това е второто отличие за този модел в границите на три години. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio е оборудван с 510 к.с. V6 би-турбо бензинов мотор, които ви разрешава да ускорите от 0 до 100 км / ч за 3,8 секунди и да достигнете оптималната скорост до 283 км /ч, стига да поискате.

Този впечатляващ мотор е в взаимна разработка сред инженерите на Alfa Romeo и Ferrari. Управлението и пъргавината на този SUV са резултат от електронно следеното интензивно окачване (AlfaTM Active Suspension), AlfaTM D.N.A. Pro Dynamic Driving Control, към които е прибавен режим на шофиране " Race ", високоефективна спирачна система Brembo®, задвижване на всички колела AlfaTM Q4, идеално систематизиране на тежестта (50/50) сред предния и задния мост и извънредно непосредствено ръководство.

Спортните седалки, облечени с кожа и Alcantara®, в допълнение усъвършенстват удоволствието от шофирането. Моделът е оборудван с 8-степенна автоматизирана скоростна кутия с лостчета за бързо превключване от кормилото, което подготвя за в допълнение наслаждение от спортното преживяване. Малко след дебюта си, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio сложи върха на обиколка в сериината категория SUV на именитата писта Nurburgring „ Nordschleife “. Сред главните нововъведения на новата моделна година 2020, са усъвършенстваните електронни системи за подкрепяне на лидера, които ви разрешават да постигнете равнище на самостоятелно шофиране, и ново потомство информационно-развлекателна система, оборудвана с 8,8-инчов екрани.

Моделът Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio е сътворен с професионалното съдеиствието на международния първенец и водач на Alfa Raomeo Racing от Formula 1 Кими Раиконен.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР