Находчиви и безстрашни българи, най-вече от ромски произход, са завъртели

...
Находчиви и безстрашни българи, най-вече от ромски произход, са завъртели
Коментари Харесай

Само в Марица: Българи правят луди пари от COVID трупове

Находчиви и безстрашни българи, най-много от ромски генезис, са завъртели луди пари от транспорт на умряли от КОВИД наши емигранти, научи " Марица ". Бусове въртят ежедневни курсове до Австрия, Германия, Белгия, Нидерландия. Причината - оторизираните компании изрично отхвърлят сходна услуга, като чуят за Коронавирус.

Бизнесът безусловно процъфтява в Търговище и близките райони, защото там има куп мюсюлмани, които работят на Запад. Религията им изрично не разрешава кремация.

" Катафалки втора употреба на пазара съвсем няма и ромите всеобщо употребяват бусовете, с които до преди пандемията са карали гастербайтерите или артикули. Слагат по една табела на български и немски, от време на време и на британски, че бусът транспортира покойници.

Таксата е 2500 евро за Австрия и източните елементи на Германия. Вече в по-западните области и страни се подвига, само че е на пазарлък ", изясни притежател на автокъща пред " Марица ".

Той е покрит с поръчки за охладителни системи на бусовете, защото времето се стопля и труповете не могат да устоят пътя, без да се разнесе аромат.

" И в този момент признават, че се случва да стане пакост, въпреки че са чудесно изолирани. Но карат, няма проблем. По границите служителите на реда са вдигали ръце и ги пускали на пожар, като чуели за КОВИД мъртвец ", добави източникът ни. " Не се заяждат, тъй като никой различен не се наема да прави тази работа, а хората не могат да си погребат роднините ".

Бизнесът безусловно процъфтява. Единият от клиентите му има бус и върти по един-два курса на седмица според от дистанцията.

Други роми пък са създали верига, като се чакат на унгарско-румънската граници. Единият бус вози от Германия ковчега, другият го поема и го кара в България. Работата им безусловно не стопира.

Мозъците на КОВИД бизнеса оферират на емигрантите ни и екстра - поръчка на ковчег от България, който излиза по-евтино.

" Обясняват, че по немските и австрийските лечебни заведения личният състав работи стремително. Нашите роми им дават празния ковчег и след 15 минути към този момент е изнесен цялостен ", описа източникът на " Марица ".

Понякога водачите припечелват и в допълнение, като в буса карат немски артикули, които се харчат като топъл самун у нас, като прахове за пране, битова химия, техника. Кълнат се, че ги изолират от ковчезите. Но въпреки всичко би трябвало да се има едно мислено.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР