Нахлуването на Иван Гешев в президентството през юли миналата година

...
Нахлуването на Иван Гешев в президентството през юли миналата година
Коментари Харесай

Гешев и пъпната му връв с Борисов и Пеевски

Нахлуването на Иван Гешев в президентството през юли предходната година отприщи всеобщи митинги. А чашата към този момент преливаше, откакто около акцията на Христо Иванов и негови поддръжници на плажа Росенец два дни по-рано хората най-накрая проумяха какво е завладяна страна. Властта обаче се активизира в гневна защита, а националното неодобрение не събра сериозна маса за свалянето на премиера и основния прокурор.

Какво прави Иван Гешев

Сега Гешев по същия метод нахлува в Министерство на вътрешните работи да тършува кабинети, да разпитва нови полицейски началници и да привиква нови шефове на спецслужби на " профилактика ". Правителството предизвести, че това заплашва да се трансформира в открита война сред институциите, а пред Съдебната палата още веднъж се стигна до митинги с искане за оставката на основния прокурор.

Няма значение дали човек прави два пъти едно и също от нелепост, от тежка взаимозависимост или от двете. Но по този начин или другояче Гешев в този момент за повторно " прави опит " да смъкна Борисов - този път като го провали на изборите.

Със самоотвержената си отбрана на хора и позиции от предходното статукво Гешев убеждава и най-лоялните, че е тясно обвързван с Борисов и Движение за права и свободи. С което възбужда у жителите и партиите на митинга сила за нови обществени акции против институционализираната власт на задкулисието. ГЕРБ пък не просто е извадена от комфортния ъгъл на ревлива съпротива, паднала свидна жертва на развилнял се реваншизъм, а даже е върната на сцената като към момента ръководеща посредством прокуратурата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР