Наградите Златен глобус 2024 донесоха много вирусни мемета и моменти,

...
Наградите Златен глобус 2024 донесоха много вирусни мемета и моменти,
Коментари Харесай

Четецът по устни разкрива за какво са си говорили Селена Гомез и Тейлър Суифт по време на вирусния момент на Златен глобус 2024

Наградите Златен глобус 2024 донесоха доста вирусни мемета и моменти, които би трябвало да се видят – само че този на устните на всички включваше клюкарстването на Селена Гомез с Тейлър Суифт.

Във видеоклип, популяризиран в обществените медии, Гомес наподобява разля малко чай за Тимъти Шаламе и Кайли Дженър на Тейлър Суифт и Кели Спери, до момента в който са се сгушили една до друга по време на рекламна пауза в неделя вечер.

Интернет детективи бързо показаха, че наподобява Гомес сподели на BFF, че Шаламе е отказал да се снима с нея – с което специалистът по четене по устните Джереми Фрийман е склонен.

Фрийман дешифрира тайния диалог извънредно за Page Six, потвърждавайки, че Гомес отиде при Суифт и Спери и сподели: „ Той не искаше фотография с мен. Той сподели не. “

Спери, която е омъжена за Майлс Телър, тогава видимо разясни: „ Тимоти? “ на което Гомес отговори с утвърдително кимване.

Докато челюстта на Суифт падна при признанието, не е ясно какво е дала отговор 34-годишната певица на „ Cruel Su...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР