Наградите Оскар за 2023 г. бяха пълни с емоционални благодарствени

...
Наградите Оскар за 2023 г. бяха пълни с емоционални благодарствени
Коментари Харесай

„Оскари” 2023: Знаменателни моменти от 95-ата церемония

Наградите " Оскар " за 2023 година бяха цялостни с прочувствени благодарствени речи, изненадващи обрати и филми от различен свят. Ето някои от най-запомнящите се моменти от блестящата звездна вечер в Холивуд.

Ке Хуи Куан произнесе прочувствена благодарствена тирада, когато завоюва премията за най-хубава поддържаща мъжка роля за " Всичко на всички места едновременно ".

" Майка ми е на 84 години и е у дома и гледа. Мамо, преди малко завоювах " Оскар ", - сподели артистът, до момента в който стискаше златната си статуетка.

" Моето странствуване стартира на една лодка. Прекарах една година в бежански лагер. И някак си се озовах тук, на най-голямата сцена в Холивуд. Казват, че такива истории се случват единствено във филмите. Не мога да допускам, че това се случва на мен. Това - ТОВА - е американската фантазия ", съобщи Куан.

Последните моменти от церемонията бяха опция за Куан да се срещне със остарял другар - когато Харисън Форд излезе на сцената, с цел да връчи огромната премия за най-хубав филм.

 Ке Хуи Куан

Куан, който се е снимал дружно с Форд в " Индиана Джоунс и храмът на обречените ", когато е бил дете, разгорещено изтича към сцената и прегърна някогашния си сътрудник, откакто " Всичко на всички места едновременно " " беше разгласен за победител в категорията.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР