Наградите „Оскар“ са мястото, на което можете да видите звезди

...
Наградите „Оскар“ са мястото, на което можете да видите звезди
Коментари Харесай

Адел впечатли на няколко партита след Оскарите - slava.bg

Наградите „ Оскар “ са мястото, на което можете да видите звезди от международна класа. Събрани на едно място бяха имена като Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Чарлийз Терон, Марго Роби и още доста други.

След блестящата гала, която се организира на 9 февруари в Лос Анджелис, всички те се разпръснаха по разнообразни празненства, където да отпразнуват успеха си или пък да удавят тъгата от загубата. На такива събития обаче участват и звезди, които не са били на премиите „ Оскар “, само че пък са задоволително известни, с цел да получат достъп до сходни празненства.

Една от тях беше Адел, която се появи изненадващо на няколко купона в разгара на вечерта. Според E!News, изпълнителката е била на тържество, проведено от импресариото Гай Осеари и Мадона. Източници, които са били също вътре, споделят, че Адел още веднъж е съумяла да впечатли с визия.
„ Тя е отслабнала още повече. Всички се чудеха дали това в действителност е тя “.

Звездата е била облечена със златна рокля с пискюли. „ С грима и прическата, които беше избрала, беше в жанр от 60-те. Изглеждаше необикновено “, прибавя вътрешният човек пред E!News. Това обаче е било единствено началото на вечерта за Адел.

След първото си посещение тя е избрала да посети и празненството на Бионсе и Джей Зи. Оттам даже имаме фотография, която удостоверява изненадващото посещение на Адел. Полската телевизионна водеща Кинга Русин е съумяла да се снима с изпълнителката и разгласява фотографията в Инстаграм.

Тя споделя, че е говорила с Адел за обувки и че звездата най-вероятно е изгубила към 30 кг. Русин твърди, че гостите на частното празненство са били много определени и единствено 200 души са имали достъп до него.

Сред тях са били Риана, Брадли Купър, Леонардо ди Каприо, кланът Кардашян, Чарлийз Терон, Лана дел Рей, Тайка Уайтити, Марго Роби, Адриана Лима, Тимъти Шаламе, Рийз Уидърспун и още доста други.

За страдание, няма по какъв начин да забележим фотоси от празненството, защото Бионсе и Джей Зи са забранили на своите посетители да употребяват телефони. Кинга Русин някак си съумява да заобиколи този закон. Надяваме се, че това ще е единствено началото на светските изяви на Адел. Само преди няколко седмици нейният управител показа, че напълно скоро изпълнителката ще издаде нов албум. Повече детайлности към събитието обаче не се оповестяват.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР