Наградите Оскар 2021 да се раздадат през пролетта, вместо както

...
Наградите Оскар 2021 да се раздадат през пролетта, вместо както
Коментари Харесай

Обмислят отлагане на оскарите с 4 месеца - slava.bg

Наградите Оскар 2021 да се раздадат напролет, вместо както обичайно през февруари – това е една от вариантите, които обмислят от Американската кино академия.

До това се стига, откакто коронавирусната пандемия отсрочи с месеци кинопремиерите по света. Според информация на в. The Sun холивудските студиа са получили предизвестие, че ще имат по-голям прозорец от време, в който да покажат заглавията си, които се надяват да класират за наградния сезон.

Изданието показва, че се разисква церемонията да се организира в края на май или началото на юни следващата година. Това значи, че филмите с упоритост за „ Оскар “ ще могат да се завъртят на огромен екран, както в края на 2020 година, по този начин и в първите няколко месеци на 2021 година Традиционно до момента студиата задържаха тези си заглавия до откакто летните блокбъстъри изоставен киносалоните. Това нормално нарежда старта на необятното им разпространяване в последните два месеца на годината. Уточнява се, че промишлеността ще показва неодобрение, в случай че не се подхващат промени за за събитието.

Академията към този момент вкара изменение в регламента си за церемонията през 2021 година Тя позволи до наградния сезон филми, които излизат единствено на стрийминг. Условието е, че продуцентите би трябвало да потвърдят, че първичните им проекти са били да качат заглавието си на огромен екран.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР