Наградите Еми се присъждат на телевизионни продукции, предимно в областта

...
Наградите Еми се присъждат на телевизионни продукции, предимно в областта
Коментари Харесай

Кои са победителите в наградите Еми?

Наградите " Еми " се присъждат на телевизионни продукции, най-вече в региона на занимателните стратегии. Това са най-престижните телевизионни награди в света. Ето кои са печелившите тази година.

Поредиците " Историята на прислужницата " и " Вице " завоюваха топ оценките за най-хубав трагичен и комедиен сериал на 69-ата гала за телевизионните награди Еми, предадоха международните осведомителни организации.

 Кои са спечелилите в премиите Еми? IMDB

С поредицата " Историята на прислужницата ", приспособена по едноименната творба от 1985 година на канадската писателка Маргарет Атууд, Хулу означи историческо достижение, ставайки първата стрийминг платформа, спечелила водещо отличие на премиите Еми.

Сред наградите за сериала " Историята на прислужницата " са и оценките за най-хубава актриса в телевизионна драма за Елизабет Мос и най-хубава поддържаща актриса в телевизионна драма за Ан Дауд.

Сериалът " Вице " на HBO за трета поредна година беше отличен в категорията за най-хубава телевизионна комедия. Изпълнителката на основната роля в поредицата Джулия Луис-Драйфъсграбна шестия си следващ приз за най-хубава актриса в комедиен сериал.
 Кои са спечелилите в премиите Еми? IMDB
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР