Награди в сферата на образованието бяха връчени на официална церемония, 

...
Награди в сферата на образованието бяха връчени на официална церемония, 
Коментари Харесай

Връчиха наградите „Неофит Рилски“ на изявени учители и директори от област Враца

Награди в областта на образованието бяха връчени на публична гала,  проведена от Регионалното ръководство на образованието. Отличията се дават по повод  Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност. Заместник – министър Михайлова връчи годишната премия на Министерството на образованието и науката „ Неофит Рилски “ на водещи шефове и педагогичен експерти от област Враца със значим  принос в развиването на образованието. Тя изрази признателност към  педагозите и дефинира ролята на учителя като най-важна във всяко учебно заведение.
 „ Всички изпитваме изключително неспокойствие, когато сме застанали пред учителите и учениците, положили необикновено доста старания, труд, непримиримост и неизменност, с цел да стигнат до триумфа. Успехът е този, който постоянно е водил нашето учебно заведение напред и е посочвал пътя, по който да върви българският преподавател “, съобщи министър Михайлова. Тя разяснява, че в случай че едно учебно заведение е сполучливо, то е сполучливо, тъй като там се обучават  стимулирани възпитаници с амбициозни учители, учители които дават всичко от себе си, с цел да съумеят.
Областният шеф Малина Николова  награди учители в разнообразни специалности и профили, както и изявени участници в дейностите по Механизма за взаимна работа на институциите по обгръщане и включване в просветителната система на деца и възпитаници в наложителна предучилищна и учебна възраст и основни участници при реализирането на план „ Учене посредством процедура “.
Голямата премия бе дадена на шефът на СУ „ Христо Ботев “ Виктор Кръстев. За заслугите си бяха отличени и Жана Димитрова от с. Бутан, Марио Николов от с. Габаре, Жана Ицинска СУ „ Козма Тричков “, Илонка Вутова ППМГ Враца, Йорданка Тодорова, Лала Бонева СУ „ Козма Тричков “ Враца, Тодор Тинковски ППМГ Враца и Христина Ценовска ПТГ Враца.
Близо 40 преподаватели и шефове от района също бяха наградени за заслуги през актуалната образователна година. Наградите връчи регионалният шеф Малина Николова.
15 възпитаници получиха грамоти  за достижения в национални и интернационалните надпревари, премиите им връчи началника на РУО Галина Евденова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР