Наградата "Златен глобус" за най-добра актриса във филмова комедия или

...
Наградата "Златен глобус" за най-добра актриса във филмова комедия или
Коментари Харесай

Мария Бакалова се размина със Златен глобус за Борат 2

Наградата "Златен глобус " за най-хубава актриса във кино комедия или мюзикъл беше присъдена на английската актриса Розамунд Пайк за ролята й във кино лентата "Много ми пука ", заяви Агенция Франс Прес.

Номинирана за тази премия беше и българката Мария Бакалова за "Борат 2 ", само че членовете на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд дадоха наградата на Пайк.

В речта си британката се обърна към Мария, като загатна една от най-противоречивите подиуми на българката в „ Борат 2”, където остава уединено с Руди Джулиани. „ В моя филм трябваше да плавам от потъваща кола. Мисля, че евентуално бих предпочел да направя това, в сравнение с да съм в стая с Руди Джулиани “, сподели Пайк. „ Мария, приветствам твоя искра и храброст. “

За премията Бакалова се състезаваше със звезди като Мишел Пфайфър, Кейт Хъдсън и победителката Розамунд Пайк. Въпреки това мнозина я сочеха за любимец.

„ Борат 2” обаче получи „ Златен глобус” в категорията за кино комедия или мюзикъл, а Саша Барън Коен беше отличен за най-хубав артист в комедия.

В обществените мрежи в България се разигра същинска война - едни се радват за триумфа на Мария, а други считат, че филмът не е изкуство, а несъвършен и профанен.

Интервюто с учителя ѝ проф. Иван Добчев провокира гневни реакции - упрекват го в злоба, завист, сексизъм, надменност. Но прозира и това: огорчението му от обстоятелството, че известната просвета тотално измести високото изкуство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР