Наглостта на кметовете на Демократична България е пословична, но откровените

...
Наглостта на кметовете на Демократична България е пословична, но откровените
Коментари Харесай

Чиста далавера! Кметът на “Лозенец” и защитник на джендърите Константин Павлов-Комитата построил “златен” етаж от детска градина за 1,8 млн. лв.

Наглостта на кметовете на Демократична България е пословична, само че откровените операции на кмета на „ Лозенец “ Константин  Павлов-Комитата по тематиката с дефицита тук-там в детски градини изуми жителите на баровския квартал. Местните неведнъж стачкуваха против „ бранителя на джендърите “, под чието ръководство проблемите на региона ескалираха. Оказва се, че недоволството им против разпищоления градоначалник е основателно.

 

В редакцията ни постъпи информация, че  Павлов е „ разрешил “ казуса с дефицита тук-там в детски градини по абсурден метод. На 1 юни тази година, медиите на  жълтопаветниците отразиха обилното разкриване на 1 (една) нова градинска група за 27 деца в 192 ДГ „ Лозичка “.

 

Впечатляващата стойност на обекта в „ Лозенец “ е съвсем 1,8 милиона лв. с Данък добавена стойност,  а   застроената повърхност е едвам 288,69 кв. м. Проста сметка демонстрира, че това прави 6235 лева на кв. м. за железна структура и обзавеждане.

 

“Грандиозният “ план е показан като нова градина с „ впечатляващ дизайн “, „ дневна светлина “ и „ занимателни мебели “.

В същото време, в прессъобщение на “Демократична България ” се твърди, че става въпрос надали не за цяла нова детска градина за 6 групи.

 

 

Истината е много по-различна. В документите на обекта е категорично посочено, че надстройката е на един етаж за ЕДНА детска група. 

Освен със „ златното “ си   помещение за 27 деца, Комитата се прочу и с бавните темпове, с които работи администрацията му.  Въпреки обезпеченото финансиране от кмета Фандъкова, децата чакаха повече от 1 година да влязат в заветната надстройка. И до момента в който кметовете на Де Бъ и техния нов водач Терзиев се надпреварват да дават обещание нови детски градини на столичани, жителите на „ Лозенец “  вече не имат вяра на лъжите на новите „ спасители “.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Константин Павлов – Комитата кмет София „ Лозенец “ “Демократична България ” далавери
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР