Наглостта е най-лошата човешка болест. Ако прибавите и лицемерието –

...
Наглостта е най-лошата човешка болест. Ако прибавите и лицемерието –
Коментари Харесай

Тя не иска, но се налага. Изневерите на Фандъкова

Наглостта е най-лошата човешка болест. Ако прибавите и лицемерието – става нелечима. Думите са на Еврипид и се допуска, че ги е изрекъл във връзка известния артист по това време Сефисофон, който спял не стига, че спял в къщата му, само че спял и с жена му… Сократ изначало се подигравал на Еврипид, само че по едно време му споделил, че прелюбодейците са нагли и няма да спрат, по тази причина би трябвало да ги изрита на улицата.
Жителите на столицата би могло да се каже нагледно, са в брачни връзки с управата на града и връзката им е узаконена посредством избори. Фандъкова обаче безочливо изневерява на колегата с компании, близки на Борисов, хора от властта и прочие Дашна е, както се споделя.

Чуйте я единствено: " Мен в случай че питате, по-голяма част от строителните компании не трябва да работят повече в София - в случай че стартираме да изброяваме проблематичните строителства, ще видите, че там работят разнообразни компании. Но ние не избираме компаниите просто по този начин, длъжни сме да съблюдаваме закона за публичните поръчки ".

Милата, тя не желала да си ляга с тях, но като е подобен законът... И го декларира по Българска национална телевизия без да й мигне окото. Дори се нядава феновете да си кажат: Ах, какъв брой е искрено това Данче! Само че Данчето е кмет от 2009 година, а чак през 2021 се сеща, че множеството строителни компании източват софийския бюджет с нефелни градежи и поправки.

Че това изявление е успех на наглостта и лицемерието, сочат голям брой обстоятелства. Въпросните компании в множеството случаи са близки до властта и най-много до премиера Борисов. Именно от „ Дондуков “ 1 се спускат тези, които би трябвало да завоюват публичните поръчки. Ако нещо в тази процедура не е както би трябвало, Фандъкова е имала един милион пъти въможност да оправи нещата посредством парламентарната група на ГЕРБ и най-много посредством Винету. Ако го е правила, само че не се е получавало, да го каже тублично, да си вземе шапката и айде на село. Но тя си трае 11 години и внезапно проглежда. Това е 100% безочливост. Правейки са на многострадалната Геновева пред Българска национална телевизия тя добавя и 100 % двуличие.

Прав е Сократ - тя ще мърсува, с който й падне или и наредят, до момента в който поносим. Трябва просто да я изритаме, другояче изнверите й ще продължат, а столичани ще вървят с рога като на елен лопатар...

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР