Нагли цигани тормозят цял квартал във Враца. За това сигнализира

...
Нагли цигани тормозят цял квартал във Враца. За това сигнализира
Коментари Харесай

Врачани пропищяха от нагли цигани - уж бедни, а яхнали тузарски коли

Нагли роми тормозят цялостен квартал във Враца. За това алармира засегнат врачанин.

Живеещите на улица „ Река Лева “ и улица „ Никола Занкин “ се оплакват, че от известно време насам „ бедните “ роми подлагат на гнет целия квартал.

„ На всички ни пристигна до гуша от тях. Не е обикновено да надуват музиката до дупка и да пускат мазни кючеци когато и да е на денонощието и никой да не може да им каже нищо “, оплакват се изтормозените врачани.

Оказва се, че „ братята “ са се настанили нелегално в рушаща се сграда в квартала, където постоянно си устройват пиршества. Преди това те живеели още веднъж нелегално в общинско жилище на същата улица, само че били изгонени от там.



Въпреки, че минават за обществено слаби и изнемогващи, ромите карат и паркират пред „ жилищата “ си бляскав Мерцедес S-Class, който им служи за уредба по време на продължаващите с дни купони.





Проверка в община Враца сподели, че парцелите, в които са се настанили ромите, в действителност са на общината и частна благосъстоятелност. От администрацията обясниха, че поради рушащото се положение двете постройки ще бъдат бутнати до края на месеца.

Не е ясно обаче дали това ще приключи издевателството над живеещите в квартала и дали ромите няма да си разрешат да си сковат бараки на мястото на руините.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: bulnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР