Нагли апаши проникнаха в дома на бившия автомобилен състезател Георги

...
Нагли апаши проникнаха в дома на бившия автомобилен състезател Георги
Коментари Харесай

Крадци опитаха на откраднат скъп джип на бивш наш автомобилен състезател

Нагли апаши проникнаха в дома на някогашния авто играч Георги Янакиев-младши и нападнаха първокласния му автомобил Range Rover. Кражбата е осъществена в късните часове на нощта нощес - сред 02:30-04:20 часа. 

Трима автокрадци са влезнали в двора на къщата, където е било паркирано возилото на Георги. Те са обезвредили 5 от общо 16-те охранителни камери и са се пробвали да отворят автомобила, като са разрязали част от шофьорската врата - евентуално да обезвреждат и системата за защит.

Фрапиращата история споделя пострадалият в своя персонален акаунт във Facebook.

GlasNews.bg научи, че автокрадците са употребявали относително нов прийом за кражба Range Rover. Видно и от фотосите по-долу - те са изрязали отвор, който води до кабелите, отговарящи за алармата и централното заключване. Самото изрязване на отвор не провокира забележителен звук. След изрязването на отвор се демонстрират и кабелите, които просто би трябвало да бъдат прерязани, с цел да се деактивира алармата. 

Опитът за кражба обаче е приключил несполучливо, а автокрадците са снимани от останалите камери за видеонаблюдение. Записите от тях са предадени на органите на реда.



Междувременно на един от записите от камерите се вижда по какъв начин един от крадците поврежда колата на Георги Янакиев. От фрагментите излиза наяве още, че автокрадецът се прикрива с чадър.  

Бившият авто играч предизвестява, че в столичните квартали " Бояна ", " Драгалевци " и " Симеоново " има група, която си търси първокласно возило. Самите автокрадци се придвижват с електрически Lexus. 

" Как да се пазиш, да се защитиш даже в личния си дом? ", пита Георги Янакиев-младши.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР