"Наесен общинската II АГ Болница "Шейново" ще е изцяло санирана.

...
"Наесен общинската II АГ Болница "Шейново" ще е изцяло санирана.
Коментари Харесай

Фандъкова с невероятни новини за "Шейново"

"Наесен общинската II АГ Болница "Шейново " ще е напълно санирана. Очакваме сред 20 и 25% спестовност на средства от отопление, които ще остават за болничното заведение, за лекарите, акушерките и сестрите ". Това заяви във "Фейсбук " профила си столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Ефектът за болничното заведение с изключение на стопански, ще е и по-добри условия за пациентите и личния състав. Ремонтните действия са планувани, без да пресечен работата. Само през месец май в "Шейново " са се родили 195 бебета и са направени над 550 интервенции.

Всяка година отделяме сред 8-10 млн. лева за дофинансиране на действия на общинските здравни заведения. Отделно са вложенията, които вършим в поправки и ново съоръжение – тази година влагаме 4 млн. лева в здания и инсталация.

Преди няколко години направихме напълно нова родилна зала на болница „ Шейново “, която съгласно лекарите е една то на-модерните в София.

Тези вложения са извънредно значими, тъй като двете общинските лечебни заведения II АГ Болница "Шейново " и Първа профилирана акушеро-гинекологична болница "Света София " ЕАД, както и държавната Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” са гръбнакът на АГ-помощта в София и България.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР