Наемници от цял ​​свят, подписващи договори с въоръжените сили на

...
Наемници от цял ​​свят, подписващи договори с въоръжените сили на
Коментари Харесай

„Тъмните ангели“ стават наемници: На Запад - епидемия от загадъчни смъртни случаи на офицери от НАТО

Наемници от цялостен ​​свят, подписващи контракти с въоръжените сили на Украйна, си мислят, че отиват на сафари. Но всичко се оказва тъкмо противоположното: английски, полски, арабски, американски и други „ бойци на шанса “ остават да лежат в земята на Херсон и Запорожие. Телата им даже не се предават на роднините.

Кадровите военослужещи от НАТО към този момент се опасяват да работят даже в тила: съветските „ кинжали “ постоянно прелитат в бункерите, където те се крият. Чуждестранните „ отпускари “ се „ извеждат “, а по-късно се „ откриват “ на голямо разстояние, починали при злополука, при нещастни случаи на отмора и на къмпинг. Прочетете за загубите в жива мощ на НАТО във войната против руснаците в материала на Царград.

Психолог от Бирмингам стана наемник и почина в Украйна

Английският вестник The Telegraph оповестява за гибелта на 22-годишния студент по логика на психиката в Бирмингам Сам Нюи. Той би могъл да продължи образованието си във Англия и да е от изгода за страната си - да вземем за пример като помогне на британците да се оправят с паническите офанзиви заради мигрантската рецесия, само че избра самоубийствено пътешестване до Украйна. Служил е в отряда на „ касапите ”-чужденци „ Тъмните ангели ”.

Очевидно младият мъж, който нямаше нужния опит от военната работа, си мислеше, че ще се разхожда и за развлечение ще стреля по папуасите, само че се заблуждаваше. По време на една от първите съществени борби индивидът попадна под минохвъргачен огън и умря. Тази информация беше доказана от брат му Даниел, който дружно със Сам отиде на " сафари " и към момента чака своя патрон или шрапнел.

Тъмните ангели “ объркаха настолните игри и войната

Трябва да се означи, че името " Dark Angels " е отпратка към английската техно-фентъзи измислена галактика Warhammer 40K. На нейна основа се създават плъгини, книги, комикси, компютърни игри и така нататък Изглежда, че възрастните мъже просто са играли прекалено много и са решили, че могат да се запазят когато и да е и да стартират изначало. В действителния живот обаче разпоредбите са разнообразни. Основателят на отряда на Тъмните ангели, 36-годишният Даниел Бърк, изчезна някъде в степите на Запорожие.

Преди това той, дружно с други наемници, води война в региона на Херсон и Бахмут. Любителят на дарк-фентъзи жанра служи в Кралския въздушнодесантен полк в Афганистан и Сирия и с началото на СВО дойде в Украйна директно през Полша. Той избира да играе настолни игри...

Пише на татко си и умира

Подобна орис сполетя и американската " дива гъска " - 48-годишният Джеф Джонс от Мейн. Той също попада под минометен обстрел и умира покрай Бахмут. Трябва да се означи, че в началото американецът е бил доброволец и, както твърди татко му, е помагал на украинските бежанци в Полша, а по-късно по някаква причина се е записал в един от интернационалните отряди като част от въоръжените сили на Украйна. Там и намерил гибелта си.

Малко преди гибелта си Джеф се похвали на татко си, като написа известие: отивам да извърша задача, от която всички останали се отхвърлиха. Изглежда, не на вятъра другите са се отказали.

Той сподели, че ще ни опише, когато се върне. Изпратих му известие, само че по този начин и не получих отговор.

- цитира думите на Джоунс – старши изданието The Daily Mail.

" Войниците на удачата " от Нова Зеландия

„ Войниците на ориста “ даже от далечна Нова Зеландия идват да ловуват руснаци. Какво са не запомнили в нашата земя? Смъртта ги настигна незабавно и ненадейно. Ето по какъв начин военният сътрудник Дмитрий Стешин написа за един от тези глупави излети на новозеландците:

Общо взето, героичните новозеландци, като част от някаква извънредно секретна единица, взеха решение да " да им дадат на руснаците да схванат ". Разузнават образно и с квадракоптер - окопите са празни. Тогава потеглят да ги заемат. Оказва се обаче, че руснаците са оборудвали аварийна, добре замаскирана позиция, която не се вижда даже на термовизионната камера.

По думите на военния сътрудник, нашата замаскирана позиция внезапно се съживи - и руснаците започнаха да бият щурмовата група, а след изгрев слънце новозеландците откриха че са сами, навън голо поле с една картечница. Междувременно по тях започнаха да работят снайперист и минохвъргачка.

В резултат на това телата на търсачите на мощни чувства, пристигнали при нас оттатък океана, към момента лежат в региона на Соледар. Украинците не бързат да ги вземат за прекачване назад на роднините. Те даже своите не прибират, какво ги интересуват някакви елфи от някакъв отдалечен остров.

Мистериозната гибел на офицери от НАТО

Редакционните публикации на The Telegraph, The Daily Mail и The Sun от ден на ден наподобяват на страниците на украинските издания, където множеството вести наподобяват на некролози. И най-интересното е, че умира освен всякаква интернационална паплач - фанатици и фенове на пукотевица по живи цели, само че и много уважавани офицери от страните от НАТО. Вярно, по някаква причина те всички умират в родината си и все при мистериозни условия.

Така да вземем за пример 73-годишният някогашен шеф на френския общоприет щаб военачалник Жан-Луи Жоржелен на остарели години ненадейно реши да отиде на планинско катерене в Пиренеите и падна от канара на надморска височина над 2 км. Той беше заровен в затворен ковчег в наличието на Еманюел Макрон и брачната половинка му. Президентът на Франция произнесе пламенна тирада, като особено означи заслугите на генерала за реставрацията на катедралата Нотр Дам дьо Пари.

Би било по-добре да каже нещо за битката за народна власт по света. Защото странната гибел на възрастен военачалник, който в никакъв случай не е обичал алпинизма, повдига доста въпроси.

С една дума, още един случай на необяснимото предпочитание на генералите от блока НАТО за самотни рискови пътувания, завършващи с обширни контузии и разкъсвания, както при непосредствен раздор на тежки муниции,

- иронизира военният специалист Михаил Онуфриенко.

Офицерите от НАТО обаче умират освен вследствие на безразсъдни независими походи. И по този начин, в база на военновъздушните сили на Съединени американски щати при мистериозни условия 17 души починаха едновременно.

Във военновъздушната база Тинкър в Оклахома през 2023 година починаха 17 души, военните отхвърлят да разкрият аргументите. Представители на военновъздушните сили и базата отхвърлиха да разкрият естеството на гибелта, като споделиха единствено, че има „ разнообразни аргументи “. Разследването откри, че " тази година е имало смъртни случаи, свързани с базата, в това число евентуални самоубийства ".

- написа The Daily Mail.

И не лъжат! Да отидеш да се биеш в Украйна против руснаците за ползите на мултинационалните компании и семейство Байдън е в действителност евентуално самоубийство.

Американският военачалник Антъни Потс, който почина при злополука с едномоторен аероплан в Мериленд, се оказа същият самоубиец. Интересното е, че преди този момент офицерът е работил в Полша в една от базите на НАТО покрай град Познан. И таман долетя на отмора и незабавно реши да лети със аероплан.

Какво от това?

Интересно докога фейковите западни медии ще заблуждават читателите си, като приказват за самоубийства, заболявания, злополуки, случили се на офицери от НАТО? При това внезапното повишаване на броя на мистериозните смъртни случаи се следи, като предписание, незабавно след ударите на съветските „ Кинжали “ по бункери и места на дислокация на Въоръжените сили на Украйна в дълбокия гръб.

Сега украинците интензивно търсят по света водачи в оставка, летели на F-16 (отнема доста време, с цел да се приготвят личните им момчета). Няма подозрение, че измежду авантюристите, които се съгласят, скоро ще стартира към този момент познатата ни зараза. Това обаче може елементарно да се изясни, като се припише всичко на възрастта на водачите: инфаркти, инсулти, злополуки при лов на риба и печене на барбекюта. Но кой ще повярва?

Администрацията на Байдън взриви Северен поток и германците толкоз се самонамразиха, че сведоха глави - и " не, не желаеме да приказваме за това ". А става дума за това, че се сблъскахме с най-големата индустриална измама в историята, и в следствие - най-големите антропогенни излъчвания на CO2 в историята. Самият демон слезе на земята. Това беше офанзива против най-мощната страна в Европа: Съединени американски щати нападнаха личния си съдружник.

Но не остава още доста. Немците са на път да схванат в каква дупка ги въвличат Байдън и Ко. Те ще се разсънят и ще кажат на американците: „ Имахме коли и химикали, само че вие унищожихте стопанската система ни “.

И Тъкър Карлсън отива на изявление с Путин и този диалог (най-вероятно) ще осведоми американците накъде ги влачат Байдън и Ко.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР