Наемите на двустайните апартаменти в София варират между 240 евро

...
Наемите на двустайните апартаменти в София варират между 240 евро
Коментари Харесай

До 1000 евро на месец за тристаен в столицата

Наемите на двустайните жилища в София варират сред 240 евро и 550 евро на месец, а на тристайните се движат сред 350 евро и 1000 евро, демонстрират данни на компания за недвижими парцели. От значително значение за размера на наема е съществуването на паркомясто, местоположението, постройката и обзавеждането на жилището.
Повишен интерес има към едностайните и двустайните жилища чартърен, а при тристайните търсенето нараства по-плавно. Засега съвсем без смяна остава ползата към многостайните жилища, споделят брокери на парцели. Наемите на тристайните жилища се задържат, а при двустайните има растеж с 10% по отношение на предходната година, демонстрират данни на компания за недвижими парцели. В някои региони на София наемите са се покачили доста, а в други се задържат без смяна. Някои притежатели на парцели се пробват да подвигат наемите поради инфлацията - при освобождение на жилище от остарелия наемател го пускат на пазара с по-висок размер на наема. Засега обаче това са обособени случаи, а не наклонност на пазара, споделят брокери.
Традиционно най-високи са наемите на жилища в идеалния център на столицата, " Оборище ", " Изток ", към Южния парк и " Лозенец ". По-бюджетни разновидности може да бъдат открити в квартали като " Овча купел ", " Люлин " и " Надежда ". 
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР