Жена колабира в „ужасяващо горещ“ апартамент, тъй като наемодателят е глобен

...
Наемателите сега са мнозинство в Обединеното кралствоНаемодателят очевидно не е
Коментари Харесай

Наемателите сега са мнозинство в Обединеното кралство

Наемодателят „очевидно не е научил никакви уроци“

Ричард Блейкуей, от жилищния омбудсман, каза: „ наемодателят очевидно не е извлякъл поуки от предишни опити за отстраняване на проблема. Отново и отново това губеше времето на обитателя и й причиняваше повече страдания, включително колабирането й от проблема на няколко пъти.

„Уязвимостта на обитателя беше добре познат и въпреки че наемодателят понякога отговаряше в правилните срокове за проблема, той не направи достатъчно, за да го разреши. Когато предприемат ремонт, наемодателите трябва да се уверят, че първопричината също е отстранена, и да проследят това с обитателя.“

Прочетете повече от Sky News:
Защо аз съм един от многото наемодатели, обмислящи да напуснат бизнеса
Умира жена, която отказа да сложи отопление „заради страховете от високите сметки за енергия“

Във всички случаи на сериозно лошо администриране омбудсманът приканва наемодателя да предостави декларация за обучение.< /p>

Onward Homes каза в изявлението: „Много съжаляваме за трудностите, които нашият жител е изпитал в този случай. Извинихме се на нашия обитател и напълно изпълнихме заповедта на омбудсмана.

„Няколко урока бяха подчертани. Като се има предвид периодът от време между събитията и констатациите, подобренията вече са налице, идентифицирахме допълнителни възможности да се поучите от този случай."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР