Надяваме се, че възможно най-скоро всемогъщият президент на Marvel Studios

...
Надяваме се, че възможно най-скоро всемогъщият президент на Marvel Studios
Коментари Харесай

Джон Кразински, Marvel, Фантастичната четворка и преговаря ли за роля във филма

Надяваме се, че допустимо най-скоро всемогъщият президент на Marvel Studios Кевин Файги ще разкрие проектите по какъв начин ще вкара и мутантите от Х-Мен, и героите от Фантастичната четворка в киновселената на Marvel.

За Х-Мен все още като че минимум се приказва, което е тъпо, тъй като доста харесваме героите. Но е съвсем несъмнено, че Фантастичната четворка ще я бъде.

Според източници на Geeks Worldwide, Marvel не си губят времето по време на пандемията и организират онлайн срещи с артисти. Сред пък се твърди, че е бил Джон Кразински.

Поводът пък е бил вероятно негово присъединяване в предстоящ филм на студиото. Ролята, за която е спряган пък, е тази на Рийд Ричард, прочут като Господин Фантастичен.

През март режисьорът на " Нито тон 2 ", чиято премиера беше отсрочена за месец септември, сподели през ComicBook, че на драго сърце би влезнал в тази роля. Не е загадка и че той е любимецът на почитателите за нея.

Също важи и за брачната половинка му Емили Блънт, която хората виждат като Сюзан Сторм. Към момента нищо не е публично доказано, само че стискаме палци скоро това да се случи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР