Надявам се всички да са отговорни, защото ако не бъде

...
Надявам се всички да са отговорни, защото ако не бъде
Коментари Харесай

Борисов: Ако не бъде избран председател дори не може да отидем на избори

" Надявам се всички да са виновни, тъй като в случай че не бъде определен ръководител ще настане конституционна рецесия и даже не може да отидем на избори ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

" Съжалявам, че за повторно Христо Иванов ми прави този номер - вкарваме промени в конституцията, гласуваме ги и след той дезертира и ме оставя тука да оправям кашата. Да се скриеш в подобен миг не е почтено ", сподели Борисов.

И повтори:

" Ние сме на избори ".

По думите му до момента в който няма ръководител на Народното събрание въпросът за държавно управление не стои.
" Аз разбирам Слави Трифонов. Действително в тези дни на договарянията, в които се явиха сътрудниците от Има Такъв Народ, те имаха опция или да бъдат смокинов лист, споделям го със страдание, или да кажат, че депутатите му са купени. Слави Трифонов като прочувствен човек по тази причина реагира нощес. Именно по тази причина през вчерашния ден споделих, че сходна поддръжка не ни е нужна, тъй като което и от двете да се каже е неприятно за ГЕРБ, както и за сътрудниците от Има Такъв Народ ", разяснява Бойко Борисов.

" Вместо да подкрепи процеса да не влизаме в рецесия, Кирил Петков остана в съпротива в гласуването. Той се назова градивна съпротива, която ще оказва помощ на евроатлантическата ориентировка на страната, единствено че през вчерашния ден се подреди дружно с Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и „ Величие “, гласувайки против евроатлантическата ни ориентировка ", добави Борисов.

По думите му няма вид Рая Назарян да не бъде ръководител на Народното събрание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР