Надявам се всички да проявим разум и да побързаме с

...
Надявам се всички да проявим разум и да побързаме с
Коментари Харесай

Нинова: Ще задържим мандата до приемане на актуализацията

" Надявам се всички да проявим разсъдък и да побързаме с актуализацията на бюджета ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Народното събрание при показване на плана на решение за редуциране на периода за оферти сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета.

Председателят на левицата добави, че са подготвени да задържат мандата до актуализацията на бюджета.

„ От обстоятелствата, които виждате в последните дни, напъните ни към този момент не биват оценени съответно от сътрудниците, които поканихме на диалози, макар нашата диалогичност, самообладание, апел за разсъдък и отговорност пред страната и народа. Особено комплициран става този диалог след вчерашната позиция на „ Демократична България “, сподели Корнелия Нинова, представена от „ Фокус “.

Тя разясни, че през днешния ден Българска социалистическа партия ще изчака срещата с ПГ на „ ИТН “: „ Ще чуем и тяхното мнение, само че до момента в който текат тези диалози, ние разбираме отговорността, която носим в този миг върху себе си за положението на страната “.

По думите ѝ актуализацията на бюджета е извънредно нужна и значима, с цел да могат да се преизчислят пенсиите, да се обезпечат средства за лекари и медицински екипи, пари за медикаменти, средства за запазване на границата, както и поддръжка за бизнеса.

„ Проявете разсъдък, проявете отговорност, дано приемем актуализацията на бюджета на второ четене, с цел да не оставяме страната в спешно положение “, добави още водачът на Българска социалистическа партия.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР