Надявам се Теодор да не ми изневерява, сподели плеймейтката Джулиана

...
Надявам се Теодор да не ми изневерява, сподели плеймейтката Джулиана
Коментари Харесай

Джулиана Гани коментира слуховете: Не познавам момичето, с което Теодор ми изневерява

" Надявам се Теодор да не ми изневерява ", показа плеймейтката Джулиана Гани пред " България Днес ". Мис Силикон за пръв път чува слуховете, че нейният настоящ мъж й кръшка. Разнесоха се злословия, че русата хубавица е спипала половинката си, и то не с коя друга, а рапърката Виктория Тодорова, по-известна като Котенцето.

Джули отхвърли, че нещо такова се е случвало. Говореше се, че пловдивската сексбомба се познава с Котенцето, само че тя сподели нещо друго - " За пръв път слушам името на това момиче, не я познавам ", показа Гани.

Въпреки че скандалната преживелица се оказа небивалица, секссимволката се усъмни дали въпреки всичко няма доза истина в историята. " Надявам се Теодор да не прави такива неща! Все отново сме семейство с 9-месечно бебе. Ще ревизира за това какъв брой е истина ", показа русата хубавица. Вероятно Джули ще поразпита своя брачен партньор служител на реда, с цел да се увери, че неговата обич е вярна към нея.

Силиконката е травмирана от някогашните си взаимоотношения с мъжете и елементарно може да се усъмни в отдадеността на половинката си. Бившият й мъж Илиян е бил нечестен към Джули и е изневерявал редовно. " Аз съм щастлива, че съм надалеч от този човек. Имам ново семейство и нови деца, които да обичам с цялото си сърце ", вметна Джулиана по отношение на Илиян.

Доверието към настоящия й брачен партньор е извънредно значимо за плеймейтката. То е основно за щастливия и спокоен фамилен живот и за положителната среда на нейните съкровища - децата й. Гани не стопира да се радва на своите отрочета всеки ден. " Много ми е благо да ги следя и да ги виждам. Виждам едно братско връзки сред тях. Кай учи дребния на белите си, с които ми е мъчно да се оправям. Но като ги виждам по какъв начин са сплотени, ми се разтапя сърцето ", трогната е Джулиана от милосърдието на своите чеда. " Много съм признателна на майка ми, която ми оказва помощ. Тя ми оказва помощ пъклен доста всеки ден. Тъй като съм много заета и би трябвало да бъда във форма, за жал от време на време не мога да отделя време на децата си, веселя се, че имам нейната помощ ", приключи някогашната Мис Силикон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР