Надявам се скоро да видим премиера като определен тип политически

...
Надявам се скоро да видим премиера като определен тип политически
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Премиерът трябва да е лидер, засега е само говорител на кабинета

Надявам се скоро да забележим премиера като избран вид политически водач, тъй като в този момент е по-скоро като представител на държавното управление. Това сподели доцент Светослав Малинов за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “.
По думите му вчерашният митинг (12.01.22 б.р.) не е подсилен от софиянци, а провокациите на „ Възраждане “ не би трябвало да демотивират ръководещите, а да ги насочат към оптималната бистрота при взимането на решения.
„ Хората би трябвало да виждат рационалните учредения за вземането на избрани решения, с цел да се резервира доверието с което потегли Кабинетът “, сподели още доцент Малинов.
" Положението в действителност е притеснително, в случай че не се вземат бързи и смели решения, в случай че се поддават ръководещите на популизма или на тактиката на опозицията ще се стига до парадокси, както мораториума с цените на силата. Така че следва да забележим. Сигналите не са доста обнадеждаващи, само че дано бъдем оптимисти, дано приемем, че по този начин ще бъде единствено първоначално, с течение на времето държавното управление ще става все по-убедително, а премиера ще го усетим като избран вид политически водач, тъй като в този момент го виждаме по-скоро като представител на държавното управление ", посочи доцент Малинов.
„ Управляващите не би трябвало да се поддават на тактиката и операциите от опозицията, както с мораториума на силата, само че с течение на времето държавното управление ще укрепне “, изрази убеденост доцент Светослав Малинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР