Надявам се само това да не се превърне в подборен

...
Надявам се само това да не се превърне в подборен
Коментари Харесай

Марешки: Отстрелват се бизнесмени с контакти в Русия

Надявам се единствено това да не се трансформира в подборен лов, съобщи Веселин Марешки. Според него до този миг обаче ”се отстрелват единствено предприемачи, които са свързани с Русия ”.
" Искам да видя и другите " - добави той пред bTV. Кои обаче Васелин Марешки не уточни, а се базира на медии и приказки в обществото.

Иначе последните събития Марешки оцени като проява на воля от основния прокурор да се оправи с престъпността на всяко едно равнище.Той прикани прокуратурата " да бръкне до дъно " във връзка с бизнеса на Божков.

Марешки напомни своята правосъдна сага и обвиняванията против себе си, само че акцентира че е оневинен на първа инстанция. " Когато не си виновен, не бягаш. На мен също се пробваха да ми подскажат да тичам, само че аз останах в България и се опазих ", сподели Марешки.

Според него олигарсите са тези, които развиват бизнес, само че и поддържат стеснен контакт с политиците, бизнесът им е обвързван с политическите решения и олигарсите въздействат върху политиката.

" Купуват се депутати и общински съветници и се печелят покупко-продажби на база на познанствата си ", съобщи още водачът на " Воля " и призна, че е имало опити откогато е в политиката от страна на предприемачи да бъде платен да работи в техен интерес. Това обаче не е случило. " За благополучие не сме в ръководството и от нас нищо не зависи ", добави Марешки.

Веселин Марешки упрекна Българска социалистическа партия, че са продали вота на съмнение и действително са го създали неосъществим, защото даже и математически вотът не би могъл да мине с отсъстващите по един депутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Така в действителност се оказва, че не е имало значение по какъв начин са дали своят вот депутатите от " Воля ".

" Ако бяха участвали всички депутати от Българска социалистическа партия, тогава можеха да имат някакви искания към нас ", обоснова се Марешки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР