Надявам се да не вървим към локдаун, защото той всъщност

...
Надявам се да не вървим към локдаун, защото той всъщност
Коментари Харесай

Експерти: Не се справяме с COVID-заразата, зелените сертификати и локдауна не работят. Заведенията отказват да спазват мерки без помощ от държавата

Надявам се да не вървим към локдаун, тъй като той в действителност не работи. Не се справихме с ограниченията като цяло - нито по време на Делта разновидността, нито в този момент. Не се изясни добре на хората, че единственото вярно решение е да се имунизират, а не да вземат зелен документ. Това съобщи пред бТВ проф. Ива Угринова.

Не бих отишла в прекаленост, че документът е дискриминативен, само че той не работи, съобщи тя.

Латинка Ковачева, шеф на 94 СОУ " Антон Страшимиров " в София посочи, че учителите са се справили доста добре през последните две години. Много деца идват инфектирани на учебно заведение, родителите не ги тестват, а родителят би трябвало да е виновен. 80 на 100 от сътрудниците в моето учебно заведение са имунизирани, в това време 27 са заболели, от които единствено двама не са имунизирани, изясни тя.

Председателят на асоциацията на заведенията в България Ричард Алибегов съобщи, че ние сме единствената страна, която бори със затваряне на питейни заведения ковид. Повтаряме неведнъж, че отхвърляме да съблюдаваме такива ограничения, които нямат ответна реакция от държавното управление. Ако заповедта влезе в действие, всички остават на улицата, бизнесът остава без доходи и помощ, а пристигнаха високи сметки за ток. Казват, че ще ни пращат помощи през януари за декември, само че енергийните дружества няма да чакат. Абсурдно е да се оставят в 21 век български жители без прехранване, отсече Алибегов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР