Надявам се да е обмислено и като мащаби, и като

...
Надявам се да е обмислено и като мащаби, и като
Коментари Харесай

Радев само се надява гоненето на дипломати да е обмислено

Надявам се да е премислено и като мащаби, и като последици. Дано министър-председателят в оставка Кирил Петков да разполага със солидна и достоверна информация за това решение и да го е обмислил добре. Такава позиция изрази президентът Румен Радев преди срещата на върха на водачите на НАТО в Мадрид, заяви Българска национална телевизия.

По отношение на срещата, Радев я дефинира като започваща в основен миг при коренно изменена стратегическа среда за сигурност вследствие на съветската експанзия в Украйна и засилена конкуренция сред главните стратегически играчи на световната сцена.
 Министерство на външните работи: Призивите за дарения за съветските военни са неприемливи
Министерство на външните работи: Призивите за дарения за съветските военни са неприемливи

Митрофанова приканва за доброволни дарения

Според него, след десетилетия фокусиране върху битката с тероризма в отдалечени райони НАТО се завръща към главната си роля - отбрана на суверенитета и териториалната целокупност на страните-членки.

Вчера генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че Турция дава поддръжката си за участието на Швеция и Финландия в НАТО, откакто от месец май Анкара блокираше кандидатурите им. Трите страни са подписали меморандум в отговор на турските опасения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР