Надявам се да дадем отговори на всички въпроси, коментира той. По

...
Надявам се да дадем отговори на всички въпроси, коментира той. По
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Умел похват. Вниманието се отнема от основната т...

Надявам се да дадем отговори на всички въпроси, разяснява той.

 

По мотив думите на Гроздан Караджов, който преди минути съобщи, че комисията е за да потули обстоятелствата под килима, Иванов съобщи, че това са спекулации и не схваща държанието на Караджов.

 

" Комисията е основана за три месеца, ще подходим усърдно. Нищо там няма да остане прикрито. Ще вършим малко по малко, задачата на комисията е да даде естрада. Имаме инструментариум да пожелаваме, да даваме публичност ", разяснява Мирослав Иванов.

 

" Вниманието се лишава от главната тематика - двете групи за въздействие - към Нотариуса и към Петьо Еврото. Това е ловък прийом ", добави той.

 

Според него се задвижва " огромна система за подклаждане на конспирации ".

Депутатът от ПП-ДБ обясни и механизма, по който считат да работят в комисията:

 

" Ще бъдат поканени всички, за които се откри че са били съпричастни по един или др метод. Ние всички би трябвало да изхождаме от знанието, че тези групи имат сенки. "

 

" Първоизточникът е АКФ, ще стигнем до Цариградска, през Министерство на вътрешните работи, ГДБОП, господин Рашков ще бъде поканен, може и Пеевски да бъде поканен. ", сподели още Иванов.

 

" Тази комисия може да даде естрада да се кажат неща, които не са казани ", безапелационен е Мирослав Иванов.

 

ФрогНюз напомня, че беше основана от

Народното събрание за инспекция на обстоятелства и условия по отношение на съществуването на нерегламентирано въздействие в правосъдната система и обязаност на представители на правосъдната власт, несъвместими със стандартите за самостоятелност и професионална нравственос.

Анкетната комисия е свикана за период от три месеца. За неин ръководител бе определен Никола Минчев от ПП-ДБ. Съпредседатели са Мануил Манев от ГЕРБ и Хамид Хамид от Движение за права и свободи. 

 

Създаването на комисията пристигна, откакто се заприказва за частния, в който са се провеждали срещи с висши магистрати. За клуба оповестиха от Антикорупционния фонд. Според информацията той се е намирал на пешеходно разстояние от закритата към този момент Специализирана прокуратура и вътре се е влизало единствено със специфични карти за достъп. 

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР