Надявам се, че този път ще имаме успех заедно да

...
Надявам се, че този път ще имаме успех заедно да
Коментари Харесай

Съставянето на правителство е по-лесно, въпросът е как ще функционира |

„ Надявам се, че този път ще имаме триумф дружно да излъчим едно ръководство. Колкото и да наподобява сложен процесът по образуване на това ръководство, той е една концепция по-лесен, тъй като всички са наясно, че няма къде да се върви. Въпросът е по какъв начин ще съумеем по-късно то да действа, това е огромната тематика. Това ръководство обезпечава на страната не просто постоянно държавно управление, само че и извънредно значимата опция да стартираме смяната. Промяната не би трябвало да се гледа като промяна на един с различен, а на дълбока промяна на това по какъв начин се упражнява властта и по какъв начин наподобяват институциите. От тази позиция е доста значимо, че болшинството ще може да действа независимо без Движение за права и свободи и ГЕРБ “. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов на консултациите за сформиране на държавно управление с президент Румен Радев 

Тази карантина, в която би трябвало да бъде сложено ръководството на страната от носителите на корупционния вирус, е значима причина за започване на решение на този проблем, добави Иванов. Според него рестартът на прокуратурата и Висш съдебен съвет няма да е елементарна задача и ще изисква по-големи болшинства, което ще бъде по-сложното. " Ще работим за това да има конституционна смяна, а не просто лъчение на новсъстав на Висш съдебен съвет ", съобщи Христо Иванов.

С вота си за вас българските жители демонстрираха, че имат потребност от безкомпромисна отбрана на правовата страна и секване на злоупотребите с власт, сподели пък Радев на  представителите на „ Демократична България “. Пред вас стои отговорността да поемете ангажимент към поредно отстояваните от вас цели и цели за господство на правото и рационализация на страната. Да покажете, че те могат и би трябвало да бъдат цели и цели за едно бъдещо ръководство “, съобщи още президентът.

Историята демонстрира, че в сложни моменти демократичните обединения са правили стъпка напред, а не настрана, сподели още Румен Радев на Демократична България.

Президентът сподели, че двете служебни държавни управления не просто са нормализирали страната, те са основали добра основа за бъдещо взаимоотношение, преодоляло зависимостите и негативите на предишното. Убеден съм, че това е пътят, по който да се отговори на упованията на българските жители. Това е и главният аршин, по който ще дават своето доверие към политическите обединения вбъдеще или ще го лишават, съобщи Румен Радев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР