Надявам се, че повечето от вас оценяват колко удобства внасят

...
Надявам се, че повечето от вас оценяват колко удобства внасят
Коментари Харесай

Galaxy Watch6 като мотивация за участие в Софийския маратон

Надявам се, че множеството от вас правят оценка какъв брой улеснения внасят модерните устройства, които участват в всекидневието ни. Въпреки че актуалните бранители на спокойствието и така наречен „ slow-living ” биха поспорили с тезата, защото популяризират теорията, че технологиите в известна степен вредят на концентрацията, мотивацията и може би…акселерацията, аз съм надалеч от сходни разсъждения и считам, че доста зависи по какъв начин и за какво използваме обещано софтуерно устройство. А и в последна сметка – за къде сме без технологии в днешно време?

Наскоро се наложи мой прочут да пристигна до у дома за един апарат назаем. Беше си не запомнил телефона у тях същия ден, обади ми се от офиса обезпокоен, че няма да успее – за него беше немислимо да тръгне без телефон, без GPS и адрес из София.

Дали съумя да пристигна?

Но да се върнем към преимуществото на технологиите през днешния ден. Тук ще ви дам един прекрасен образец по какъв начин появяването на Samsung Galaxy Watch6 ме докара до присъединяване ми в Софийския маратон.

 Благодарение на услугата multiSIM човек умерено може да не помни телефона си в къщи за известно време

Galaxy Watch6 попадна в полезрението ми в забавен миг, в който намирах прекалено много оправдания да не изляза да тичам и в който се бях леко отчаял от неналичието на време за спорт и персонално здраве.

Оправданието, че нямаш подобаващ часовник, който да ти разреши да излезеш без телефон и в това време да можеш да слушаш обичаната си музика, да провеждаш диалози и да плащаш сметки, е изцяло годно.

За мое благополучие всички тези „ дребни пречки “ по трасето на мотивацията бяха решени небрежно. Тъй като имам LTE версията на модела, от Yettel взех, за която чувам от известно време. Благодарение на нея човек умерено може да не помни телефона си в къщи за известно време и отново да остане обвързван.

 Yettel Multisim
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР