Надявам се, че икономическите и търговските екипи на двете страни

...
Надявам се, че икономическите и търговските екипи на двете страни
Коментари Харесай

Президентът на Китай зове Тръмп за стратегическо лидерство

" Надявам се, че икономическите и комерсиалните екипи на двете страни могат да приключат договарянията по текста допустимо най-рано ", показва китайският президент Си Цзинпин пред американския си сътрудник Доналд Тръмп в писмо, изпратено от вицепремиера на Китай Лю Хе, изтъквайки, че комерсиалното съглашение би трябвало да се базира на правилото на " взаимното почитание и полза ".

Си изразил вяра, че връзките сред Пекин и Вашингтон могат да продължат да се развиват по " здравословен и постоянен " метод, отбелязвайки, че сходен курс на деяние е в интерес както на китайските, по този начин и на американските жители. За да направи това, китайският държавен глава отбелязал, че е належащо " стратегическо водачество ".

Американският президент съобщи по-рано, че комерсиалното съглашение с Пекин е " към момента не готово ", откакто означи, че договарянията за съглашение, което ще постави завършек на траялия с месеци търговски спор са " към сполучливия си край ", потвърждавайки предходни мнения от вицепрезидента на Американската комерсиална камара Майрън Брилиънт.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР