Надявам се, че днес споразумението ще бъде подписано. Това заяви

...
Надявам се, че днес споразумението ще бъде подписано. Това заяви
Коментари Харесай

Коалиционното споразумение може да бъде подписано още днес, зависи от БСП

Надявам се, че през днешния ден съглашението ще бъде подписано. Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков .

По думите му момента се изчаква съвещанието на Българска социалистическа партия, след което то ще бъде подписано. " Със сигурност ние очевидно ще бъдем и в ролята на поръчител като най-голямата политическа мощ ", съобщи Петков.
Ива Митева: Има Такъв Народ подписва съдружното съглашение, имаме единодушие за всичко
„ ИТН “ ще подпише съдружното съглашение, разгласи Ива Митева, зам.-председател на Народно събрание. Целта на срещата сред ч...

Припомняме, че документът беше финализиран през вчерашния ден, откакто в последния миг от столетницата имаха корекции в частта със обществената политика. " Цялото съглашение ще бъде оповестено, тъй че ще има цялостна бистрота ", подсигурява Петков.

На въпрос по кое време се чака състав на държавно управление Кирил Петков изрази вяра да е на следващия ден.

" Всички органи на " Демократична България " са се произнесли по отношение на съдружното съглашение. Ние сме в подготвеност да го подпишем и чакаме самодейността на мандатоносителя ", сподели от своя страна съпредседателят на движението  Христо Иванов.

" Няма претенции на Демократична България, които да не са отразени ", добави той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР